Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Za mořem zábavy nejen v létě do libereckého Babylonu

PR článek

Po dlouhém a náročném období, kdy především děti trpěly nedostatkem příležitostí pro pořádné vydovádění, jsme se konečně dočkali! Vládní opatření se uvolňují, a tak i liberecké CENTRUM BABYLON již brzy otevře své brány a nabídne tradiční nálož nekonečné rodinné zábavy.

Ráj dětských her

Děti milují vodní hrátky, proto určitě neuděláte chybu, když je vezmete do babylonského Aquaparku. Pokud jste tam ještě nebyli, tak Vás jistě překvapí ojedinělá výzdoba ve stylu steampunku. Kromě tradičních atrakcí, jako jsou tobogány a skluzavky, Vás vodní park naláká do tajemné jeskyně s akvárii, či k relaxaci ve vířivkách nebo Saunovém světě.  Třikrát denně Vás uchvátí působivá Laser Show a vždy ve 12, 14, 16, 18 a 20 hodin se v Atriové hale nově rozezní varhanní hudba doprovázená podvodními světly.

Vodními radovánkami však zábava v Babylonu nekončí. Co takhle s dětmi na pouť? Že zrovna žádná v okolí není a počasí také není příznivé? Žádný problém. V Lunaparku Babylon můžete zažít pouť celoročně a za každého počasí! Že věda nemusí být nuda, poznáte, pokud navštívíte iQPARK, který také sídlí v areálu CENTRA BABYLON. Pokračovat můžete např. rodinným turnajem v bowlingu, blouděním Labyrintem nebo společným focením s originálním pozadím a veselými rekvizitami ve Fotokoutku. Ani fanoušci virtuální zábavy nepřijdou zkrátka: do imaginárního světa se mohou přenést v naší 9D virtuální realitě nebo ve 4D KINĚ. Populární je též Laser Game, hra plná adrenalinu.

Nový FUNPARK aneb Tady jsou opičárny přísně povoleny 

Aby té zábavy nebylo málo, má CENTRUM BABYLON nachystané překvapení v podobě zbrusu nového zábavního střediska. Liberecký komplex brzy otevře FUNPARK - nový svět dětských her, který nabízí prostřednictvím mnoha atrakcí další možnost aktivní hry a pohybu. A toho není v dnešní „virtuální“ době nikdy dost. Přijďte dětem ukázat, že pohyb je bezva zábava!

Ideální dovolená pro celou rodinu

CENTRUM BABYLON je jistě skvělým tipem na výlet za každého počasí. Abyste si ale stihli užít všeho, co nabízí, jeden den Vám na to stačit nebude. Využijte proto ubytování ve WELLNESS HOTELU BABYLON, kde Vás uvítá nově zrekonstruovaný prostor hotelové recepce. Všechny atrakce budete mít na dosah pod jednou střechou. Rodiny s dětmi mohou využít balíček zábavy s neomezenými vstupy do Aquaparku, Lunaparku, iQPARKU, iQLANDIE, zrcadlového Labyrintu a dokonce i do liberecké ZOO nebo tematický balíček Dovolená s dětmi, v rámci kterého si navíc dospělí užijí masáž nebo uvolňující ošetření nohou, zatímco děti budou řádit třeba ve 4D KINĚ.  A pozor, děti do 13 let tady bydlí zdarma!

Ohodnoť článek

Štítky Liberec, Babylón, zábava, dovolená, léto, sezóna, rodina, Centrum Babylon Liberec, aquapark, moře, Laser game

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za mořem zábavy nejen v létě do libereckého Babylonu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.