Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Globus připravil soutěž o poukázky na nákupy. Získají je autoři nejlepších komentářů

PR článek

Na letošní Velikonoce si pro vás Globus připravil nejen sváteční nabídku produktů z Poctivé výroby Globus nebo pestrý velikonoční katalog, ale máme pro vás i online soutěž o dárkové karty, a to hned pro tři výherce.

Stačí napsat na Facebooku Globus Česko (Praha–Čakovice, Praha–Černý Most, nebo Praha–Zličín), které dva produkty z velikonočního katalogu jsou nejlepší a proč. Nejoriginálnější tři odpovědi odměníme 3000 Kč, 2000 Kč a 1000 Kč na dárkové kartě, kterou uplatníte ve všech hypermarketech a na čerpacích stanicích Globus. Nezapomeňte nám napsat, soutěž poběží až do Velikonoční neděle. Přejeme vám hodně štěstí!

Globus Česko (Praha - Čakovice)

Globus Česko (Praha - Černý Most)

Globus Česko (Praha - Zličín)

Náš tip: Velikonoční menu z restaurace

Velikonoce jsou u nás tradičně svátky, ke kterým neodmyslitelně patří bohatá tabule. Pro ty, kteří si o Velikonocích chtějí také odpočinout, připravili kuchaři z Restaurace Globus velikonoční menu. Letos si během svátků můžete pochutnat například na králíkovi, jehněčím se špenátem nebo velikonoční nádivce s uzeným masem.

Připravené pokrmy zakoupíte v Restauraci Globus a nově si jídlo můžete objednat i v aplikaci Můj Globus. Kuchaři vám vše připraví na vámi zvolený čas a vy si objednávku jen vyzvednete v restauraci. Stejně tak je možné pokrmy zakoupit uvnitř hypermarketu v regálech Snadného vaření.

Velikonoční nezbytnosti: Mazance, jidáše, jehněčí, vejce a bylinky

Pekaři, cukráři, řezníci, ale i kuchaři z Globusu připravují vše na sváteční víkend v prvotřídní kvalitě, kterou poznáte podle označení Poctivá výroba Globus.

Ruce pekařů ručně vykulují mazance a motají jidáše. Specialitou pekařů je Mazanec de luxe o váze 850 gramů, který obsahuje 15 % másla, tvaroh a je plný rozinek. Navíc letos se na „vítání jara“ budou podílet i cukrářky z Globusu, ty obohatí nabídku speciálním velikonočním dortem z pravé smetany a s příchutí vaječného likéru, který je pro Velikonoce typický.

Jehněčí nebo maso na gril? Záleží, kdy jsou Velikonoce. Jehněčí maso zažívá svou mírnou renesanci a na pultech je k sehnání poměrně stabilně, ale největší zájem o něj je tradičně na Velikonoce. O Velikonocích objednává Globus u českých dodavatelů jehněčího více. Podle zkušeností z patnácti Řeznictví Globus je preference výběru mas závislá i na počasí. S prvními slunečními paprsky se začíná grilovat a tomu zákazníci uzpůsobují výběr masa i o Velikonocích. Všeho tak bude dostatek, tedy mimo Velký pátek a Velikonoční pondělí, kdy jsou obchody uzavřeny.

Vejce a bylinky jsou nepostradatelné. V nabídce hypermarketu Globus najdete vejce všech velikostí z různých tuzemských chovů, běžná hnědá, bílá, ale i již uvařená a nabarvená. Roste poptávka po vejcích z chovů s volným výběhem a z halových chovů za příznivou cenu, proto Globus dbá, aby tyto tuzemské chovy podpořil. O Velikonocích také roste oproti ročnímu průměru zájem o čerstvé bylinky, a to o 30 %. V Globusu vám nabízíme osmnáct druhů čerstvých bylin, na jaře nechybí ani medvědí česnek nebo řezaná kopřiva, která je nezbytnou ingrediencí do velikonoční nádivky.

Přejeme vám radostné Velikonoce a těšíme se na vás nejen na našem Facebooku Globus Česko.

Váš Globus

Ohodnoť článek

Štítky nákupy, soutěž, poukázky, Globus, Praha, Velikonoce, Česko, jehněčí maso, Facebook, maso, Černý Most, Velký pátek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Globus připravil soutěž o poukázky na nákupy. Získají je autoři nejlepších komentářů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.