Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Seznam zážitků, které si můžete užít v Jihočeském kraji.

PR článek

Jihočeský kraj je rájem turistů, to každý ví. Možná ale chcete zažít něco víc, nebo poznat jihočeskou krajinu z jiné perspektivy. A proto jsou tu zážitky!

Vyhlídkový let horkovzdušným balónem nad Českým Krumlovem je dnes již jihočeskou zážitkovou klasikou. Nabídne vám totiž jedinečný pohled na spleť uliček v historickém centru a meandr řeky Vltavy. Balónem se však můžete proletět také nad zámkem Hluboká, prohlédnout si z výšky České Budějovice nebo město Tábor.

Z letiště v Hosíně u Českých Budějovic se můžete vydat na vyhlídkový let letadlem. Na rozdíl od balónu vás nebude limitovat směr větru, a tak se letadlem můžete vydat na průzkum i těch nejodlehlejších koutů Jihočeského kraje. I přesto je však mezi našimi zákazníky nejoblíbenější let nad Českým Krumlovem. Cestou se podíváte také na zámek Hluboká, České Budějovice, Kleť. Pokud se vydáte na opačnou stranu, budete moci obdivovat zámky Třeboň a Jindřichův Hradec nebo soustavu jihočeský rybníků. Vyhlídkové lety se pořádají také z letiště v Táboře, kde nemůže chybět výlet nad krásnou Bechyni.

Chcete letadlo pilotovat, proč ne? Po naplánování letu a kontrole letadla, se společně s instruktorem vznesete do vzduchu. Naučíte se základy pilotování, a kromě startu a přistání, budete hlavním pilotem či pilotkou vy!

A co takhle adrenalin ve vzduchu, troufnete si na tandemový seskok? Není čeho se bát, s profesionály se jedná o zcela bezpečný, a hlavně nezapomenutelný zážitek. Skočit si můžete v Hosíně, v Táboře a v Jindřichově Hradci.

Možná jste v Českém Krumlově potkali Subaru WRX STi, ze kterého vycházeli ohlušující rány ze čtyř koncovek výfuku. Právě tuhle bestii si můžete půjčit v Českém Krumlově a vydat se s instruktorem na zážitkovou jízdu.

Hausbót na Vltavě, to je skvělá zábavná plavba z Hluboké nad Vltavou až na Orlík. Prožijte jedinečnou dovolenou nebo prodloužený víkend na luxusním hausbótu s rodinou nebo přáteli. Nevýhodou tohoto zážitku je vysoká obsazenost, Hausbóty jsou často měsíce předem vyprodané, objednávejte včas a užijte si tak trochu netradiční dokonalou dovolenou.

Plachetnicí po Lipenském jezeře - idylka pro dva nebo pro celou rodinu. Plachetnice, které si můžete zapůjčit, nevyžadují kapitánský průkaz. Po krátké instruktáži zvládne základy plavby opravdu každý. To není vše, na Lipně si můžete užít i víkend na jachtě!

Tak už víte, kam za zážitky v Jihočeském kraji?

Ohodnoť článek

Štítky Jihočeský kraj, Český Krumlov, České Budějovice, Tábor, Zámek Hluboká, Vltava, Hosín, Jindřichův Hradec, Subaru Impreza, Kleť, Třeboň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Seznam zážitků, které si můžete užít v Jihočeském kraji.  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.