Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zážitkový dárek? Skvělá volba na Vánoce

PR článek

Vánoce jsou za dveřmi a vy budete možná muset opět řešit, kam s nepotřebnými nebo nechtěnými dárky. Kdo by to neznal, snad každý jednou v životě řešil tu otázku „Kam s ním?“. A při pohledu na nechtěnou věc ho napadalo, proč zrovna já!

Ale tyhle Vánoce můžou být konečně jiné… Protože zážitkový dárek jiný je! Zážitky nebudou zabírat místo na poličce a zbytečně se na ně nebude prášit, nebudou viset na ramínku nepoužité. Budou to ty nejkrásnější vzpomínky, ke kterým se budete rádi a často vracet...

Bojíte se, že zážitek nestihnete včas vybrat? „To se určitě nestane! Kdy zážitek uskutečníte, je jen na vás a termín si můžete sami zvolit. Na realizaci zážitku máte 1 rok, u univerzálních dárkových poukazů dokonce 15 měsíců a pokud by se vám ani tak nepodařilo poukaz využít, můžete si jej na našich stránkách prodloužit," říká Ladislav Meškán ze zážitkové agentury Dokonalý zážitek.

A co když nevíte, jak ostatním naznačit, co se vám líbí a že už o další bačkory opravdu nestojíte? „Dejte jim vědět, co byste si opravdu přáli. Sdílejte zážitky s vašimi blízkými přes odkaz na našich stránkách a třeba se jednou vysněného dárku dočkáte,“ dodává.

A proč koupit dárkový poukaz právě na www.dokonalyzazitek.cz, když zážitkových agentur je tolik? Jen tady vám totiž kromě zážitkového poukazu nabídnou také možnost vytvořit si originální věnování, které dodá vašemu dárku osobitý charakter. No, posuďte sami!

Dokonalý zážitek je skvělý dárek pro všechny, můžete řídit Ferrari, stát se pilotem letadla, létat nad vodou nebo třeba zažít stav beztíže. Podívejte se na www.dokonalyzazitek.cz a určitě si vyberete!

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky zážitek, dárek, Vánoce, Ferrari

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zážitkový dárek? Skvělá volba na Vánoce  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.