Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hledá se využití pro chátrající výměníky. Praha 8 je nabízí klubům a spolkům

Jste klub, spolek nebo jiná organizace sídlící na Praze 8, která hledá pro svoje aktivity vhodné prostory? Vedení městské části hledá využití pro bývalé výměníky v oblasti Bohnic a Čimic. Podmínkou je ochota zafinancovat rekonstrukci a vykonávat v prostorách činnost minimálně dva roky.

„Budeme se snažit přesvědčit teplárnu, že většina výměníků má svoji budoucnost nikoliv v zástavbě, ale ve využití zájmových spolků, klubů a jiných kulturních, sportovních a volnočasových aktivit. Abychom ukázali Pražské teplárenské, že to myslíme vážně, chceme si udělat nezávazný průzkum o možném využití těchto budov,“ vyzývá vedení městské části.

Praha 8 chce oslovit kluby, spolky nebo jiné organizace sídlící na Praze 8, které hledají pro svoje aktivity vhodné prostory. Podmínkou je ochota zafinancovat rekonstrukci a vykonávat v prostorách činnost minimálně dva roky.

„Napište nám svoji koncepci využití těchto prostor včetně vašeho představení, samozřejmě i v případě, že nesplňujete některou z podmínek a to na jiri.vitek@praha8.cz,“ uzavírá vedení Prahy 8.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Praha 8

Štítky Praha, výměník, klubovna, tepelný výměník, Bohnice, Čimice, Pražská teplárenská

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledá se využití pro chátrající výměníky. Praha 8 je nabízí klubům a spolkům  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.