Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Muž masturboval před ženou. Když zjistil, že je policistka, dal se na útěk, ale ta ho po chvíli dohonila

Nepříjemný zážitek se stal ve středu 22. dubna čtvrt hodiny před šestou hodinou ranní ženě, která sama čekala na zastávce na autobus do práce. K zastávce přišel muž, díval se na ženu a začal masturbovat. K jeho překvapení byla onou ženou policistka, která muže za pomoci donucovacích prostředků zadržela. Onanistovi hrozí dva roky ve vězení.

Policistka z místního oddělení Hostivař stála sama na zastávce autobusu Sklářská v Praze 10, když se k zastávce postavil muž a začal se na ni dívat. Jelikož policistka uviděla, že muž masturbuje, zavolala na linku 158, přišla za mužem, kterému se prokázala jako policistka a vyzvala ho, aby zanechal protiprávního jednání.

Onanista se dal na útěk, avšak policistka ho za pár metrů doběhla a za pomoci donucovacích prostředků ho zadržela. V tu chvíli už na místo přijeli uniformovaní policisté, kteří si podezřelého převzali a převezli ho na policejní služebnu.

„Sedmapadesátiletý muž je v současné chvíli podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což mu v případě odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi," uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová, která dodala, že celý případ je veden ve zkráceném přípravném řízení a muž je vyšetřovaný na svobodě.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky masturbace, zastávka, policistka, civil, Praha, Hostivař

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž masturboval před ženou. Když zjistil, že je policistka, dal se na útěk, ale ta ho po chvíli dohonila  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.