Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

VIDEO: Doktorka mi řekla, že mám koronavirus. Podívejte se na výpověď dvou nakažených

Petra a Eva se rozhodly natočit video o tom, jaké to je, když je člověk nakažený novým typem koronaviru. Redakci Pražské Drbny se podařilo s Evou spojit. Eva s Petrou natočily video podle jejich slov proto, aby lidem ukázaly, jak vážná situace nastala a co onemocnění koronavirem způsobuje.

Doktorka na mě byla strašně naštvaná

Eva ve videu vysvětluje, jak zjistila, že je koronavirem nakažená. „Volala jsem své praktické lékařce, která mi řekla, ať dorazím osobně. Dorazila jsem do ordinace, paní doktorka se mi vysmála za roušku, řekla mi, že to nemusím nosit, že mám obyčejnou chřipku a ať jedu domů a že není potřeba karanténa.“

Jenže příznaky se zhoršovaly. „Mám pořád 38 až 39 stupňů, strašné bolesti hlavy, celou sobotu jsem probrečela. Řekla jsem si, že když to není koronavirus, tak mám asi zánět dutin a potřebuju antibiotika, tak jsme s Péťou jely metrem do Motola na pohotovost. Tam mě vyšetřila paní doktorka, která mě strašně seřvala a byla strašně naštvaná. Řekla mi, že mám pravděpodobně koronavirus a že jsem ji právě asi nakazila,“ popsala Eva. „Pozitivní výsledky mi volali z Motola. Zvládáme to, dnes už je to trochu lepší,“ sdělila Eva redakci ve středu.

Video nás stálo hodně sil, prosíme o sdílení

„Jelikož mám tu čest koronavirus prozkoumat víc, než je mi milé, mrzí mě mylné informace, jež jsou podávané médii a podobně a především pak lehkovážnost a nezodpovědnost lidí, kteří stále nechápou vážnost tohoto onemocnění," uvádí Petra. Ta stále čeká na testy, které potvrdí nebo vyvrátí nákazu novým typem koronaviru.

„Toto video nás stálo hodně sil, proto vás poprosím o sdílení, aby se dostalo k co nejvíce lidem, jež to stále nepochopili," uzavírá Petra.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto repro Youtube

Štítky koronavirus, video, Eva, Petra, Praha, COVID-19, Drbna.cz, Motol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Doktorka mi řekla, že mám koronavirus. Podívejte se na výpověď dvou nakažených  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.