Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Pondělí 9. září 2024  |  Svátek má Daniela
Bez reklam

Sedmička pořádá sbírku školních potřeb pro žáky z nízkopříjmových rodin

Městská část Praha 7 pořádá sbírku školních potřeb pro nízkopříjmové rodiny, které si nákup nových pomůcek pro malé školáky nemohou dovolit. Sbírka potrvá do 6. září a nosit lze aktovky, psací potřeby, sešity i potřeby na výtvarnou výchovu.

Praha 7 opět od 1. srpna organizuje sbírku školních a výtvarných potřeb pro žáky a studenty. Pokud máte doma zachovalé aktovky, penály nebo jiné školní pomůcky, které již nevyužijete, můžete je darovat dětem z rodin, pro které je nákup těchto věcí finančně náročný.

Sbírka potrvá do pátku 6. září. Veškeré školní vybavení, ať už nové nebo použité v pěkném stavu, lze přinést během úředních hodin do podatelny radnice na adrese U Průhonu 38 v Praze 7. Nasbírané pomůcky budou prostřednictvím sociálního odboru nebo charitativních organizací předány potřebným rodinám.

Mezi potřebné věci patří: aktovky, penály, sešity, pastelky, vodovky, tempery, štětce, sady pro prvňáčky, kružítka, pravítka, skicáky a barevné papíry.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky sbírka, školství, školní potřeby, Praha 7, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sedmička pořádá sbírku školních potřeb pro žáky z nízkopříjmových rodin  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.