Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Hadař z Celetné nemá povolení města ani veteriny. Zatneme mu tipec, říká primátor

Jako vzpomínku na dovolenou v Praze si někteří turisté v uplynulých letech odváželi fotku s krajtou, kterou jim kolem ramen položil muž z Celetné ulice. Podle policistů, veterináři i vedení města je takové jednání nelegální, ale pokuty od strážníků muže z Celetné ulice nikdy nevyhnaly na dlouho, vždy se za krátko ke svému "podnikání" vrátil.

Podle primátora Prahy Zdeňka Hřiba nemá muž zábor, povolení města a ani veteriny. „Strážníci ho často pokutují a vykazují z místa, jenže on se nakonec stejně vždycky vrátí. Teď už jsme ale vymysleli, jak mu zatnout tipec. Takže tuhle sezonu skončil. Kdybyste ho přesto ještě potkali, volejte strážníky 156 a my už mu tenhle nelegální byznys definitivně zrušíme," uvedl primátor na svém Facebooku.

Takzvaný hadař z Celetné využívá živou krajtu k výdělku tím, že ji položí za krk turistům a inkasuje peníze za fotky. Tento postup není v pořádku ani podle primátora Prahy, ani podle veterinářů. „Centrum města bylo dlouho místem, kde si každý může dělat, co chce. To už ale nebudeme tolerovat," uzavřel Zdeněk Hřib.

Ohodnoť článek

Foto Facebook Zdeněk Hřib - primátor Prahy

Štítky had, ulice, fotky, zákaz, Praha, Celetná, Zdeněk Hřib, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hadař z Celetné nemá povolení města ani veteriny. Zatneme mu tipec, říká primátor  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.