Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Muž se bál psa, který se mu přišel vykoupat do bazénu. Zavolal na něj policii

Velmi netradiční probuzení zažil v brzkých ranních hodinách muž v rodinném domě u Prahy. Do jeho bazénu se přišel vykoupat cizí pes. Vzhledem k tomu, jak moc byl pes vyčerpaný při příchodu majitele domu, bylo jasné, že se nemůže dostat z vody ven. Měl dokonce krvavé packy z neúspěšných pokusů o únik z bazénu, který se pro něj stal pastí. Nakonec psovi museli pomoci přivolaní policisté.

Když muž uviděl brzy ráno ve svém bazénu plavat cizího unaveného psa, rozhodl se, že mu musí pomoci ven. Vzhledem k tomu, že se jednalo o rotvajlera, bál se muž, aby mu pes neublížil, a tak zavolal policisty.

Podle přivolaných policistů strávil pes v bazénu pravděpodobně několik hodin, možná i celou noc. „Byl již značně vyčerpaný a měl krvavé packy, které si odřel při neúspěšných pokusech o únik z bazénu,“ popsala policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

Policisté psa z bazénu vysvobodili a vydali se hledat jeho majitele. „Rotvajlera si uvázali na provizorní vodítko a nechali se vést, tak aby jim ukázal cestu domů. Pes ale zastavil asi o tři rodinné domy vedle, nicméně soused Zora poznal a nasměroval policisty ke správnému domu,“ uvedla mluvčí.

Psa hlídali rodiče jeho majitelů. Ti nechali omylem otevřenou branku, čehož pes využil a vydal se na výlet. Naštěstí vše dobře dopadlo a Zoro se v pořádku vrátil domů. K záchranné akci došlo 28. června 2023.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky pes, bazén, Zoro, počasí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se bál psa, který se mu přišel vykoupat do bazénu. Zavolal na něj policii  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.