Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Ve Stromovce se bude slavit láska k běhání. V neděli startuje Valentýnský běh

PR článek

Osmý ročník Valentýnského běhu bude ve znamení dobrého skutku. Startovné zůstává zdarma, avšak podmínkou účasti je donést do Running Mallu starou běžeckou obuv. Všechny odevzdané boty si po skončení akce vyzvedne Armáda spásy, která zajistí, aby dostaly druhou šanci u těch, kteří je ještě využijí.

Výdej startovních čísel na běh bude probíhat v Running Mallu. Tam se mohou běžci nastartovat ranní kávou, využít úschovnu nebo se vyfotit u fotostěny. Před jedenáctou se spolu s Mattoni FreeRun kouči přesunou běžci do Stromovky. Na tomto místě proběhne rozcvička a v 11:30 se ve dvou vlnách odstartuje na pětikilometrovou trasu vedoucí pražskou Stromovkou.

V cíli bude připravena občerstvovací stanice s nápoji Mattoni. Ty, kteří se po běhu vrátí do Running Mallu, čeká tombola. Soutěžit se bude o startovné na Pražskou štafetu (23. - 25. června) a další hodnotné ceny. Na koho se štěstí ve hře neusměje, může si udělat radost v adidas running - Prague Marathon Store a využít 42% slevu.

Již v den sv. Valentýna totiž začíná akce Staré za nové, která trvá po dobu dvou týdnů. I ti, kteří se běhu nezúčastní, tak mohou do Running Mallu přinést své staré boty na dobrou věc a dostat tak voucher na slevu. Ta platí pouze po dobu konání akce (od 14. 2. do 29. 2.) a není možné ji využít na nejnovější běžeckou kolekci.

Více informací o obou akcích a registrace na běh najdete na www.runningmall.cz.

Ohodnoť článek

Štítky běh, láska, Valentýn, Stromovka, Praha, Mattoni

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve Stromovce se bude slavit láska k běhání. V neděli startuje Valentýnský běh  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.