Počasí dnes23 °C, zítra24 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

VIDEO: Vláda zasedá ve Sněmovně, chcimíři před budovou bubnují a tančí

V okolí Poslanecké sněmovny se shromáždili demonstranti spojení s aktivitou dezinformátora, právníka a předsedy mimoparlamentní strany Právo Respekt Odbornost (PRO) Jindřicha Rajchla, který dřív svolal dvě demonstrace s názvem Česko proti bídě na Václavském náměstí. Protestující se dnes ráno sešli u Úřadu vlády, ale protože vláda bude zasedat ve Sněmovně, přesunuli se na Malostranské náměstí. Na místě má petiční stánky strana PRO.

Demonstranti chtějí demisi vlády

Lidé, kteří demonstrují proti vládě, jsou před Úřadem vlády v různých počtech od nedělního odpoledne, kdy se před Strakovu akademii přesunuli z Václavského náměstí, kde proběhla druhá demonstrace s názvem Česko proti bídě.

V noci z neděle na pondělí na místě několik lidí nocovalo, během pondělí demonstrovaly před Úřadem vlády desítky lidí. Někteří lidé zůstali před Strakovou akademií také v noci z pondělí na úterý, ale to už se jejich počty razantně snižovaly, když tam i v dopoledních hodinách byly jednotky lidí s cedulemi s nápisem „Demisi“.

Vláda přesunula jednání z Úřadu vlády do Sněmovny

Dnes kolem osmé hodiny ranní přišlo před Úřad vlády opět několik desítek demonstrantů, které přijel pozdravit i svolavatel demonstrace Jindřich Rajchl. Kolem deváté hodiny dopolední se demonstranti přesunuli od Strakovy akademie na Malostranské náměstí. Tam skandují hesla jako „Demisi“, „Už jsme tady“ nebo „Pojďte dolů“.

Právě dnes má totiž proběhnout schůze vlády, a to od čtvrt na tři odpoledne nebo patnáct minut po skončení dopoledního jednání Poslanecké sněmovny. Vláda před dnešním jednáním vydala upozornění, že schůze proběhne v budově Poslanecké sněmovny ve Sněmovní ulici.

Rajchl uvedl, že je připraven řídit Českou republiku

Dnes po poledni promluvil k demonstrantům na místě předseda hnutí PRO Jindřich Rajchl, který v projevu mimo jiné uvedl, že je připraven od zítřka řídit Českou republiku. „Často nám říkají, že nenabízíme pozitivní řešení, ale já vám tady říkám, že kdybych měl tu příležitost, tak dokážu okamžitě sestavit vládu z lidí, kterým byste věřili,“ řekl Jindřich Rajchl do megafonu a zmínil, že Víta Rakušana (STAN) by na pozici ministra vnitra mohla nahradit dezinformátorka a senátorka Jana Zwyrtek Hamplová.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Ivo Spisar

Štítky demonstrace, vláda, Jindřich Rajchl, PRO, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Zkrátíme pro js viz Lupo Anetta Tahači.Na místě kde se upálil Jan Palach zase čekají policisté pod cizí východní vlajkou Tloukli a kropili lidi ještě v roce 89 kdy soudruzi soukmenovci převlékli kabáty a uniformy,rozdělili Československo,zhasli a rozkradl. Sedí všude kolem,s neZiskovkáři,vyplácejí si násobky imaginární průměrné'mzdy opravdu pracujících lidí a smějí se nám(rychečtí dvořáci, střížové pávkovci,lháři, překupníci,tajtrdlíci,loutky, komedianti, trubci..).ABS virtuálky Pánové nahoře, Zdálky zblízka, Maškarní ples,Markéta,Mávátka,Krajina po bitvě.Proti vražedné lichvárské mafiánské chobotnici se musí probudit všichni,i Němci kteří byli mafií použiti k tažení na východ včetně nás Mnichovskou zradou viz filmy Dny zrady,Noc rozhodnutí ,Schindlerův seznam,Wintonovy děti,Rozrušená země,Toman,Ucho,dále viz níže.

Čtvrtek, 20. dubna 2023, 03:44Odpovědět

Jan Stefan

Burianovi sáhodlouhé žvásty hodny kremloidního Raichlovic pohůnka.

Čtvrtek, 20. dubna 2023, 01:02Odpovědět

Libor Burian

Chcíválci, vláda která už rok tvrdí že je ve válce. Můžou jít bojovat, nikdo je tu nedrží.Valečničtí trpaslíci, kudlanky, trubci, komedianti, žvanilové, euhujeři, ods kterou nevolilo ani 12%, neTop bez mandátu voličů, rydlrakušanovci se svou černou vlajkou mezi státními na jejich omšelé budově a piráti. To je sestava která lhala se svým volebním programem a je u koryt kvůli soudruhům soukmenovcům rycheckým. Demise je jediným řešením. Viz Lupo Anetta Tahači, ABS virtuálky Pánové nahoře, Zdálky zblízka, Maškarní ples, Markéta, Mávátka, Krajina po bitvě, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Mám jednu ruku dlouhou, Amnestie, Nájem zvedej, Sami, Pánubohu do oken, Nightwork Píseň pro obyvatele města Prahy, Pokáč Sexuální násilí, filmy Příběh Kmotra agent StB Mrázek z Kolínska jako Rakušan, Šmejdi, Gangster ka, Sametoví vrazí, Ivánku kamaráde můžeš mluvit, Někdo to rád horké, Kmotr, Sicilský klan, Obchodník se smrtí, Soukromá válka pana Wilsona, Vlk z Wall Streetu, Erin Brockovich, Planeta opic, Pošťák, Doktor divnoláska, Hlava 22, Dny zrady, Noc rozhodnutí, Schindlerův seznam, Rozrušená země, Toman, Ucho, Vážení přátelé ano, Bony a klid, Báječná léta pod psa, Pupendo, Kolja, Akumulátor1, 2,.O jejich dnešní vàlce Prof John J Mearsheimer university Chicago na YT Matěj Gottwald české titulky, film Už je zase tady'o nesmrtelnosti'té mafie která vede svět od krizí ke krizím a od válek k válkám prostřednictvím bílých koňů, loutek, které jen převlékají kabáty a uniformy, rozdělili Československo, zhasli a rozkradli a v tom pokračují. Sedí všude kolem nás, vyplácejí si násobky imaginární průměrné'mzdy opravdu pracujících lidí a smějí se nám. Viz generál Hynek Blaško Trampoty EU a hlavně článek První výročí války na Ukrajině, projev Alice Wedel Afd na yt Roman Kirsch české titulky a ukázka začerněných smluv Ursuly, na Inovace Republiky generál Petr Pelz, o eu Minúta pravdy Milana Uhríka, exposlanec Jan Keller, na U rádiu Martina Kociánová o nové totalitě, viru, vládních dezinformátorech, omezování svobody slova (3.2)atd.. Citát mužíka s pseudonymem rotschild 1763:Ti kteří chápou systém budou tak zainteresováni na vlastním zisku nebo závislí na prospěchu který systém přináší že z jejich řad nikdy opozice nevzejde. Masa lidí neschopná to mentálně pochopit bude však své břímě nést bez reptání. Možná že ani nebude tušit že celý systém je nepřátelský jejich vlastním zájmům... až budeme mít vaše peníze tak si volte koho chcete(odstranění hotovosti,euro,kryplkryptoměny)

Středa, 19. dubna 2023, 16:01Odpovědět

VIDEO: Vláda zasedá ve Sněmovně, chcimíři před budovou bubnují a tančí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.