Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Korzo Lipno láká na apartmány nedaleko sjezdovky i pláže. Nabízí zázemí nejen pro rodiny s dětmi

PR článek

V létě tam lidé míří za turistickými výlety či jízdou na kole, v zimě pak návštěvníci Lipno nad Vltavou vyhledávají mimo jiné díky oblíbenému lyžařskému areálu. Přímo v centru obce se nachází apartmány Korzo Lipno vhodné pro rodiny s dětmi či páry. Ubytování je navíc nedaleko od sjezdovky i pláže.

O atraktivitě lokality, která se je v hodinové dojezdové vzdálenosti od Českých Budějovic, svědčí i zájem ze strany návštěvníků. „Na vánoční a silvestrovské pobyty už máme téměř všechny apartmány obsazené. V případě Silvestra víme, že bude úplně plno. Oproti předchozím letům se navíc rychle plní i lednové termíny,“ uvádí David Mendlík, jednatel Korzo Lipno.

Zima je na Lipensku jedno z nejrušnějších období. „Velkou výhodu v tomto regionu vidím v tom, že je zde plnohodnotná zimní i letní sezona. Oproti jiným lokalitám, jako jsou například Krkonoše, tu navíc stále není masivní turismus,“ vysvětluje Mendlík.

Apartmány Korzo Lipno se nachází u jednoho z center obce, které vzniká okolo hlavní promenády. Z ubytování je to pouhých 300 metrů k lipenské přehradě a přibližně 400 metrů k lyžařskému Skiareálu Lipno. Přímo u recepce navíc zastavuje pravidelný skibus. V okolí nechybí ani běžkařské trasy a za vhodných podmínek je možné bruslit na zamrzlém jezeře.

Pohled na zimní Stezku korunami stromů, pod kterou se nachází obec Lipno nad Vltavou a apartmány Korzo Lipno.

V zimním období návštěvníci ocení společné lyžárny, ale k dispozici jsou k pronájmu také samostatné sklepy. Apartmány mají různou velikost, pohodlí nabízí párům i rodinám s dětmi. K dispozici jsou rodinné apartmány pro až šest osob, apartmány s oddělenou ložnicí pro čtyři návštěvníky, mezonety či exkluzivní apartmány, kde se ubytuje až osm osob.

„U velkoprostorových apartmánů jsou k dispozici například sauna, zahrada či výrazně větší terasa pro komfrotnější typ pobytu, pokud o něj klient stojí,“ zmiňuje David Mendlík.

Přímo v areálu nyní vznikají podzemní garáže, kromě toho jsou k dispozici parkovací místa přímo před budovou. Každý host dostane nejméně jedno místo a nemusí se bát, že by nezaparkoval.

V pohodlném a moderním prostředí pak mohou návštěvníci využívat služby Lipenska, které se v posledních letech neustále rozvíjejí, ať už jde o gatronomii či sportoví vyžití. Mezi největší lákadla patří Stezka korunami stromů, bobová dráha, Active park či již zmíněný Skiareál Lipno.

„Samozřejmě k nám lidé míří i díky krásné přírodě, kterou Šumava nabízí. Navíc je nedaleko odtud řada míst, kde téměř nikoho nepotkáte. Ať už se vydáte jakýmkoliv směrem, vždy najdete netknutou přírodu a klid,“ zve David Mendlík.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky korzo lipno, lipno nad vltavou, apartmány, dovolená, sjezdovky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Korzo Lipno láká na apartmány nedaleko sjezdovky i pláže. Nabízí zázemí nejen pro rodiny s dětmi  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.