Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

ANKETA: Jak se vám líbila nová vánoční pohádka České televize Krakonošovo tajemství?

Pro tento rok se rozhodla Česká televize natočit vánoční pohádku o legendárním Krakonošovi, kterého nově ztvárnil David Švehlík. Vidělo ji 3,2 milionu lidí a stala se tak nejsledovanější pohádkou vysílanou 25. prosince v historii měření sledovanosti. Jak se vám Krakonošovo tajemství líbilo?

Novou vánoční pohádku odvysílala Česká televize na první svátek vánoční krátce po osmé hodině večer. Scénář zavede diváky na zámek Hůrka do podhůří Krkonoš. Do něj přijíždí jeho nový majitel Štěpán se svojí snoubenkou komtesou Blankou a mladším bratrem Adamem. Cestou Štěpánův kočár nešťastně srazí kolemjdoucí dívku, Adam jí pomůže a ona se do něj zamiluje.

ANKETA: Jak se vám líbila pohádka Krakonošovo tajemství?

Celkem hlasovalo5966 čtenářů

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Česká televize, Jaroslav Fikota

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jana Hošťálková

Herecke vykony rovny nule strnuly vyraz hlavnich postav po celou dobu nataceni, monotonni dialog lecktere dite do 5 let by podalo vetsi vykon. Krkonose lesy, hory a do nich tri umele sadrove mraveniste nikomu nestalo za namahu je zasypat jehlicim aby zapadly do exterieru, vaza co spadne na zem odrazi se jako bybyla z gumy bez poruseni. Postava pisare nudna zbytecna. Krakonos prerikavac bez spetky emoci. Kam se podely celosvetove vyhlasene pohadky??? Toto je cilana lobotomie divaku bez rozdilu veku. Stydte se za totality herci hrali a dokazali divaka vtahnout do deje i pres mrzky namet dnes ackoliv zadny namet neni tabu nedokazi herci zahrat prednest jakykoliv text.

Čtvrtek, 29. prosince 2022, 09:17Odpovědět

ANKETA: Jak se vám líbila nová vánoční pohádka České televize Krakonošovo tajemství?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.