Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

PŘEHLED: Kde se v Praze bruslí a za kolik? Podívejte se na velký přehled

Přestože venkovní kluziště v Praze fungují většinou už od listopadu, ta pravá zima, kdy se teploty dostávají pod nulu, začíná až teď, koncem ledna. Využít služeb veřejných ploch k bruslení mohou zájemci stále. V Praze je hned několik míst, kde si milovníci bruslení přijdou na své. Připravili jsme přehled těchto míst.

Praha 1

Do 31. ledna si milovníci bruslení mohou užít kluziště na Ovocném trhu, kam je vstup zdarma. To za vstup na veřejné kluziště Na Františku zaplatí zájemci 70 korun.

Praha 2

Letos poprvé se Praha 2 rozhodla, že pořídí dvě kluziště. Padesát korun zaplatí zájemci o bruslení na kluzišti v Havlíčkových sadech, které bude otevřeno až do 23. února. Stejné podmínky platí také pro bruslení v areálu ZŠ a MŠ Na Smetance na Vinohradech.

Praha 3

Za bruslení pod žižkovskou věží v Mahlerových sadech zájemci zaplatí 80 korun, tato ledová však láká na kvalitní led a zavírat by měla až v březnu.

Praha 4

Jedno kluziště najdeme i na Praze 4, a to hned u stanice metra Pankrác před nákupním centrem Arkády. Vstupné činí 50 korun a pro dobrou dostupnost bývá často zaplněné.

Praha 5

I na Smíchově najdeme kluziště. Na náměstí 14. října je plocha o rozloze 10 x 20 metrů, na kterou je vstup zdarma. 

Praha 6

Do konce února bude otevřeno kluziště na Vítězném náměstí, kam se dostaneme zdarma každý den od devíti do devíti. Další kluziště nabízí Praha 6 na střeše nákupního centra OC Šestka. Vstupné činí 50 korun.

Praha 7

Hned dvě velká kluziště a jedno malé pro děti potěší milovníky bruslení na Letenské pláni. I zde je bruslení zdarma, a to každý den od devíti do devíti.

Praha 8

Když nastanou studené dny, promění se koupaliště Ládví v kluziště. Za vstup na koupaliště Ládví zaplatí dospělí 40 korun. Bruslení za padesátikorunu si zájemci užijí také na hřišti u ZŠ Glowackého, které ukončí provoz koncem února.

Praha 9

Obyvatele Prahy 9 potěší kluziště o rozměrech 30 x 20 před západním vchodem do Centra Černý most. Vstupné pro dospělého činí 80 korun.

Praha 10

Školní kluziště na Veronském náměstí láká na vstup zdarma a omezenou kapacitu bruslařů, na kluziště jich smí jen třicet. Mezi zimní stadiony, kam mohou bruslaři vyrazit patří například Škoda Icerink, Zimní stadion Hasa nebo slávistický Eden.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto prahasportovni.cz

Štítky přehled, bruslení, kluziště, zima, Praha, MŠ Na Smetance, Ládví, Centrum Černý Most, Ovocný trh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PŘEHLED: Kde se v Praze bruslí a za kolik? Podívejte se na velký přehled  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.