Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hitem letošních Vánoc budou samoobslužné boxy

PR článek

Díky samoobslužným Z-BOXům Zásilkovny si stále více zákazníků vyzvedává své zásilky kdykoliv se jim to hodí a nejsou závislí na otevíracích hodinách obchodů. Díky jednoduché komunikaci s boxem, není třeba zadávat žádná hesla ani kódy.

Z-BOXy jsou samoobslužná výdejní místa, které Zásilkovna začala provozovat na podzim 2020. Od té doby zájem o doručení do Z-BOXů neustále roste a již téměř 15 % všech zásilek směřuje právě do nich. Od jejich spuštění do nich Zásilkovna doručila miliony zásilek.

Výhodou Z-BOXů je to, že ke svému fungování nepotřebují elektrický proud, energii na svůj provoz získávají ze solárních panelů. Proto mohou stát kdekoliv a zákazníkům tak nabízí možnost vyzvednout si svou zásilku v kteroukoliv denní nebo noční hodinu. Pohodlně, jednoduše a bez front. V České republice provozuje Zásilkovna celkem více než 3 300 Z-BOXů, dalších téměř 2 000 jich je pak na Slovensku a v Maďarsku.

Jednoduché a rychlé. Vyzvednutí zásilky za pár vteřin 

Z-BOXy využívají technologii Bluetooth a prostřednictvím ní se aplikace Zásilkovna sama připojí k Z-BOXu a automaticky otevře schránku se zásilkou. Přesný návod zde. Pro komunikaci s boxem je potřeba mít staženou aplikaci Zásilkovna a při příchodu k Z-BOXu mít zapnutý Bluetooth a pak už se automaticky otevře schránka se zásilkou. U Z-BOXu ani není potřeba, aby byl zákazník online.

„Aplikaci dnes využívá téměř 4,5 miliónu spokojených zákazníků. Nejvíce si chválí to, že nikam nemusí zadávat žádná hesla a složité kódy. Prostě jen přijdou k boxu a ten se jim sám otevře,“ říká Jan Mrózek, produktový manažer Z-BOXů.

Revoluční technologie umožnuje instalaci Z-BOXů téměř kdekoliv. Zákazníci je najdou na vesnicích, ve městech, na čerpacích stanicích, parkovištích, autobusových zastávkách, v areálu největších nemocnic, vysokých škol, jaderných elektráren nebo u prodejen obchodních řetězců.

Letošní Vánoce mohou být díky 39 000 e-shopům, se kterými Zásilkovna v ČR spolupracuje, daleko klidnější a pohodovější než ty předešlé. Přes aplikaci je také možné jednoduše prodloužit uschování zásilky, pokud je potřeba.

„Celý proces doručení zásilky funguje jednoduše a rychle. Jakmile řidič doručí zásilku do Z-BOXu, obdrží zákazník informační e-mail, SMS zprávu nebo notifikaci do aplikace Zásilkovna. V této chvíli je možné si zásilku vyzvednout,“ dodává Mrózek.

Ohodnoť článek

Štítky Zásilkovna, doručování, balíček, Vánoce, Česko, Jan Mrózek, Slovensko, Maďarsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hitem letošních Vánoc budou samoobslužné boxy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.