Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Kdykoliv přijde někdy někdo na mou show, tak si ho vážím, říká Leoš Mareš

Leoš Mareš měl pro své fanoušky připravenou velkolepou show v pražské O2 areně. Tento plán nakonec kvůli koronaviru selhal a akce musely být odloženy na příští rok. I letos si však fanoušci úspěšného českého moderátora a DJe přijdou na své. Chystá se totiž několik minikoncertů. Ten nejbližší se uskuteční 21. srpna v letním kině v Příbrami.

Místo O2 areny menší města

„Kdykoliv přijde někdy někdo na mou show, tak si ho vážím. Častokrát dorazí z různých koutů a mohou dělat něco jiného. Třeba mohou být doma, ale oni přijedou za mnou, a to jsem rád,“ říká Leoš Mareš, který jako jeden z mála českých umělců dokázal vyprodat pražskou O2 arénu tři dny za sebou, a to několik let po sobě. Letos se tento scénář mohl opakovat, plány však Marešovi i jeho fanouškům zkazila vládní opatření přijatá v souvislosti s šířením koronaviru.

Letošní prázdniny budou pro Leoše Mareše lehce netradiční. Místo velké haly pro tisíce lidí se rozhodl vyrazit přímo za svými fanoušky do jejich měst. Nejblíž Praze vystoupí Mareš 21. srpna 2020 v letním kině v Příbrami. Kapacita akce je omezena na rovnou tisícovku fanoušků.

Mareš, Callta i Holki

Stejně jako v případě koncertu v Mikulově, i tentokrát lístky mizí po desítkách. „Leoš Mareš je fenomén a o jeho vystoupení je velký zájem. Jsme rádi, že jsme se domluvili a on se tak po čtyřech letech vrátí do Příbrami. Za první den jsme prodali tři sta lístků a rychle mizí,” říká pořadatel akce Petr Větrovský.

Show Leoše Mareše se neobejde bez hvězdných hostů. V Příbrami se vedle hvězdného moderátora představí Pavel Callta nebo dívčí skupina Holki.

Ohodnoť článek

Foto Facebook Leoš Mareš Live

Štítky Leoš Mareš, koncerty, show, DJ, Příbram, O₂ arena, Pavel Callta, Petr Větrovský, COVID-19, letní kino, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kdykoliv přijde někdy někdo na mou show, tak si ho vážím, říká Leoš Mareš  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.