Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tip na výlet pro rodiny s dětmi. Prázdninový den v Liberci nadchne děti i dospělé

PR článek

V Liberci otevřel FunPark plný chytré zábavy pro děti i dospělé,. Provozovatelé slibují nové zážitky a napínavé objevování. Na co všechno se mohou těšit rodiny, které se vydají o prázdninách na výlet do centra Liberce, popíše za produkci Michal Buzek.

FunPark plný chytré zábavy pro děti i dospělé se otevřel v nejluxusnější vilové části Liberce, na Masarykově třídě. Lidské smysly v něm probudí 25 interaktivních exponátů nabízejících úplně nové prožitky. „Návštěvníci se setkají s virtuální realitou. Vyzkouší si let ptáka, přenesou se do pravěku nebo okusí arktický mráz, Fun park baví nejenom děti, ale i dospělé, kteří v sobě znovu nacházejí dětskou hravost a soutěživost,“ popisuje Michal Buzek za produkci.

Vice informací najdete na www.funparkumuzea.cz. Otevřeno je od pondělí do neděle od deseti do šesti hodin. Parkování je v areálu zdarma.

Chuť objevovat a citlivěji vnímat svět i sebe samé návštěvníkům umožní moderní projekční technologie i jednoduché pomůcky. Během zhruba dvou hodin, které pořadatelé na návštěvu FunParku doporučují, si lidé mohou změřit sílu myšlenek, pohrát si s vlastní pamětí, vyzkoušet své uši, nos a potrénovat ostatní smysly. Jeden z unikátních robotů jim ukáže, jak to umí rozbalit při tanci nebo si jen bude s návštěvníky hrát.  

Nový zábavní park, který sídlí téměř v sousedství dalších turistických cílů, muzeí, galerie nebo zoologické zahrady, je ideálním místem pro příjemný rodinný den. Součástí areálu jsou restaurace ZOO 1320  a GolfPark s letním barem a minigolfovým hřištěm v Golf clubu. Oba podniky nabízejí českou i mezinárodní kuchyní, mají dětský jídelní lístek a dětský koutek. V zahradě areálu děti pobaví dětské atrakce. FunPark zůstane v provozu po celou letní sezónu.

Ohodnoť článek

Štítky výlet, děti, rodiče, FunPark, Liberec, rodina, zábava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tip na výlet pro rodiny s dětmi. Prázdninový den v Liberci nadchne děti i dospělé  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.