Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Kapela Rage Against The Machine ohlásila světové turné. V září bude hrát v Praze

Kapela Rage Against the Machine, kterou tvoří Zack de la Rocha, Tom Morello, Brad Wilk a Tim Commferford, se v tomto složení postaví na pódium poprvé od roku 2011. Kalifornští muzikanti ohlásili světové turné s názvem Public Service Announcement a ke štěstí všech českých fanoušků je na seznamu měst, kde se představí, i Praha. Rage Against The Machine budou hrát 8. září 2020 v o2 areně.

Kapela obnovila svoje fungování už loni a fanoušci začali spekulovat, zda se crossoverová legenda vrátí i na pódia. Otázka byla zodpovězena. Kapela včera ohlásila světové turné, v rámci kterého navštíví 8. září 2020 Prahu.

Facebooková událost: Rage Against The Machine | Praha

Největšími hity kapely jsou Killing In The Name, Know Your Enemy, Bullet In The Head nebo Bulls On Parade. Cena vstupenek se bude pohybovat mezi 1950 a 2560 korunami. Společně s kapelou Rage Against The Machine se na tour, tedy i v Praze, představí Run The Jewels.

Ohodnoť článek

Foto Facebook Rage Against The Machine

Štítky koncert, hudba, tour, Rage Against the Machine, hudební skupina, Praha, Tom Morello, Zack de la Rocha, Brad Wilk, Run the Jewels

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kapela Rage Against The Machine ohlásila světové turné. V září bude hrát v Praze  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.