Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Rapper 50 Cent vyprodal O2 arenu. Dnes koncert zopakuje

Americká rapová hvězda zavítala zpět do Česka po dvanácti letech v rámci své evropské tour. Po necelém týdnu od oznámení koncertu přidal legendární rapper druhý kvůli obrovskému zájmu fanoušků. Ten byl také bleskově vyprodaný a proběhl už včera. Přečtěte si, jaká byla v O2 areně atmosféra během prvního koncertu.

Dobře navržená scéna

Ačkoli se 50 Cent rozhodl přidat pražské koncerty na své turné až na poslední chvíli, odezva tuzemských fanoušků byla mimořádná. Autor hitů jako je In da Club nebo Candy shop včera předvedl skvělou show na svém prvním vystoupení ve vyprodané O2 areně a na dnešní koncert zbývá už jen pár vstupenek.

Na pódiu bylo rozmístěno několik velkých obrazovek. Ta největší promítala videoklipy hitů, které 50 Cent zrovna rapoval. Ostatní ukazovaly, co se děje na scéně, aby si všichni diváci odnesli stejný zážitek. Ti mohli kromě hlavní hvězdy sledovat několik tanečnic nebo další hudebníky.

Ti doprovázeli celý koncert. Fanoušci tak mohli slyšet houslitu, ale i sóla kytaristy nebo bubeníka. Ten na konci prvního bloku svými sóly výrazně oživil atmosféru v hale.

Publikum strhnul zcela na svoji stranu

Rapper předvedl řadu známých hitů jako například Wanksta a P.I.M.P., ale také novější kousky. Celkovou atmosféru umocnily výstřely z kanónů, světelné efekty a umělý dým. Publikum bylo tak unešené, že i většina lidí v řadách na sezení během celého vystoupení stála. Energická show zpěváka udržela fanoušky v nadšení přes hodinu a půl. Ti ještě několik minut po skončení hlasitě skandovali umělcovo jméno.

Z reakcí všech přítomných bylo jasné, že se jednalo o velmi povedené vystoupení a halou se často ozývalo „zítra jdu zase!“ Otázkou zůstává, zda bude i dnešní koncert stejně vydařený.

Turné amerického rappera zdaleka nekončí. 50 Cent dál míří do Mnichova, Ženevy nebo Milána a v Evropě se zdrží až do 5. listopadu, kdy ho čeká poslední koncert ve Finsku.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Bestsport/Čestmír Jíra

Štítky 50 Cent, O2 arena, rap, Praha, koncert, Česko, O₂ arena, Finsko, Evropa, Mnichov, Milán

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rapper 50 Cent vyprodal O2 arenu. Dnes koncert zopakuje  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.