Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Muž na Smíchově močil na tramvajový pás a zdržoval tím provoz. Pak dal pěstí strážníkovi

Silně opilý muž v pondělí večer močil na tramvajový pás na Smíchově, čímž brzdil tramvaj, která nemohla jet dál. Muži ze silnice na chodník pomohli strážníci, ale jeden z nich byl mužem napaden. Opilý násilník skončil na služebně státní policie.

Hlídka městské policie si v pondělí večer všimla ve Štefánikově ulici na Smíchově všimla muže, který zdržuje tramvajový provoz tím, že močí na tramvajový pás. Strážníci silně opilému muži pomohli přejít na chodník a protože muž nebyl schopný prokázat svou totožnost, rozhodli se strážníci, že muže odvezou na služebnu státní policie.

„Cestou ho hlídka musela občas podpírat, aby neupadl. Na přechodu se muž náhle prudce otočil a udeřil jednoho ze strážníků pěstí do obličeje. Druhý strážník ho okamžitě pomocí hmatů a chvatů svedl na zem, nasadil mu pouta a přivolal autohlídku, která muže na služebnu státní policie převezla," popsala nepříjemnou situaci mluvčí strážníků Jiřina Ernestová.

Napadený strážník dál pokračoval ve službě a muž je podezřelý ze spáchání trestného činu, čímž se budou nadále zabývat policisté.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky napadení, strážník, močení, tramvaj, Smíchov, státní policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž na Smíchově močil na tramvajový pás a zdržoval tím provoz. Pak dal pěstí strážníkovi  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.