Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Tragická nehoda přerušila provoz v Praze. Žena zemřela po srážce s tramvají

Tragická dopravní nehoda se stala dnes krátce před půl třetí u zastávky Lihovar na pražském Smíchově. Tramvaj tam srazila chodkyni, která na místě svým zraněním podlehla. Vyšetřování dopravní nehody zastavilo provoz tramvají, které svou jízdu končí na Smíchovském nádraží a nahradily je autobusy.

K nehodě došlo krátce před půl třetí. „Přijali jsme oznámení o dopravní nehodě, při které byla sražená chodkyně tramvají. Bylo to poblíž zastávky Lihovar,“ uvedla pro naši redakci policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Na místo vyrazili kromě policistů také hasiči a záchranáři. „Už při příjezdu první posádky na místo bylo zjištěno, že osoba utrpěla zranění neslučitelná se životem a nedokázali jsme jí pomoci,“ řekla naší redakci mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Ve vyšetřování nehody aktuálně pokračují policisté. „Chodkyně zraněním na místě podlehla a v současné chvíli se celým případem zabývají kriminalisté z oddělení dopravních nehod,“ doplnila Siřišťová.

Nehoda přerušila provoz tramvají 4, 5, 12 a 20. Tramvaje ve směru z centra končí na zastávce Smíchovské nádraží a mezi Smíchovským nádražím a Hlubočepy je dočasně nahradily autobusy s označením X12. V úseku mezi Hlubočepy a Sídlištěm Barrandov jezdí tramvaje kyvadlově.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky nehoda, Lihovar, úmrtí, Praha, úraz, dopravní nehoda, Smíchovské nádraží, Smíchov, Hlubočepy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda přerušila provoz v Praze. Žena zemřela po srážce s tramvají  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.