Počasí dnes17 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 10. října 2024  |  Svátek má Marina
Bez reklam

Konflikt na Opatově. Muž strčil při hádce druhého muže do kolejiště metra

V pátek večer došlo k vážné nehodě ve stanici metra Opatov. Vlak metra tam srazil muže, který střet přežil, ale do nemocnice byl převezen s úrazem obličeje a pohmožděným ramenem. Řekla to mluvčí pražské záchranné služby Jana Poštová. Nehodě měl předcházet konflikt dvou mužů, z nichž jeden měl druhého strčit do kolejiště.

Konflikt podle policie začal hádkou mezi dvěma muži. Jeden z nich měl druhého strčit do kolejiště. „Po fyzickém konfliktu muž zavrávoral a spadl do kolejiště. Po druhém muži intenzivně pátráme,“ sdělila pro Blesk.cz mluvčí pražských policistů Violeta Siřišťová.

Muže zaklíněného pod soupravou museli vyprostit hasiči a předali ho záchranářům. „Muž ve věku 36 let byl po celou dobu při vědomí, záchranáři jej ošetřili, zajistili a transportovali do Thomayerovy nemocnice na oddělení chirurgie s úrazem obličeje a pohmožděným ramenem," uvedla Jana Poštová.

Doprava na trase C pražského metra byla asi hodinu zastavena mezi stanicemi Kačerov a Háje. Provoz metra se zastavil kolem 20:45 a obnovil se před 22:00, uvedl dopravní podnik. Místo metra jezdily náhradní autobusy X-C.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky nehoda, zranění, metro, Praha, Opatov, Thomayerova nemocnice, Zdravotnická záchranná služba hlavního města Prahy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Konflikt na Opatově. Muž strčil při hádce druhého muže do kolejiště metra  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.