Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Policisté dopadli muže, který jim v Holešovicích ujížděl a málem srazil chodce

Pražští policisté si při výkonu služby všimli auta, po kterém bylo vyhlášeno pátrání. Když policisté rozblikali majáky, začal řidič policistům ujíždět Veletržní ulicí. Řidičem byl třiapadesátiletý recidivista, na kterého byl vydán soudem příkaz k zatčení.

Řidič při pronásledování ohrožoval ostatní účastníky silničního provozu a při nebezpečném manévrování, které nezvládl, málem srazil chodce. Když řidič auto na chodníku u tramvajové zastávky zastavil, policisté ho za použití donucovacích prostředků omezili na osobní svobodě. 

Policisté u muže při kontrole vozidla nalezli sadu nářadí, pomocí kterého se do vozidel zloději vloupají a následně jej odcizí. Řidič odmítl provedení orientačního testu na drogy a dechová zkouška byla negativní. 

Muž je obviněn ze spáchání přečinu krádež, a to nejen daného auta, ale i několika motorek. „Státní zástupce podal návrh na vzetí do vazby, kterému soudce vyhověl. Muž je nyní stíhán vazebně a v případě odsouzení mu hrozí až pět let vězení,“ pověděla policejní mluvčí Lucie Drábková.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky řidič, ujíždění, krádež, Holešovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policisté dopadli muže, který jim v Holešovicích ujížděl a málem srazil chodce  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.