Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Uber bude zdarma vozit zaměstnance pražských nemocnic. Chce jim tak poděkovat

Přepravní společnost Uber věnuje tisíc volných jízd zdravotnickému personálu a podpoří tak zaměstnance devíti pražských nemocnic. Krok společnosti Uber podpořilo Ministerstvo zdravotnictví.

Personál nemocnic odvádí heroické výkony

„Personál nemocnic odvádí v popředí krize heroické výkony a Uber jim za tuto obdivuhodnou snahu chce velmi poděkovat. Doufáme, že jim naše služba v těchto dnech, kdy pracují bez odpočinku ve dne v noci, alespoň malinko uleví,” komentuje iniciativu mluvčí Uberu Luisa Elster.

Společnost Uber věnuje tisíc jízd zdarma, aby podpořila lékaře, sestřičky, sanitáře, zástupce úklidového personálu a další zaměstnance nemocnic v České republice, kteří denně bojují o zdraví občanů a o životy pacientů. Nemocnice získají promokód, který budou moci poskytnout svým zaměstnancům a umožnit jim tak bezplatnou a snadnou přepravu do práce a z práce.

Personál nemocnic si zalouží podporu

„V těchto těžkých chvílích si statečný personál nemocnic rozhodně zaslouží naši podporu. Uber se nabídl, že našim lékařům, sestřičkám a dalšímu zdravotnickému personálu poskytne možnost bezplatného svezení do práce a z práce, což velmi vítáme. Lidé v přední linii tak získají možnost rychlé a pohodlné cesty za svým každodenním posláním, a s tím alespoň o něco více času k odpočinku, nebo třeba k péči o své rodiny,” uvádí ministr zdravotnictví Adam Vojtěch s tím, že Ministerstvo zdravotnictví od počátku podporuje aktivity firem, které chtějí svou aktivitou přispět k řešení krize.  

Seznam nemocnic, které obdrží bezplatné jízdy:

Nemocnice Na Bulovce
​Fakultní nemocnice Královské Vinohrady
Fakultní nemocnice v Motole
Thomayerova nemocnice
Ústřední vojenská nemocnice
Všeobecná fakultní nemocnice v Praze
Nemocnice Milosrdných sester sv. Karla Boromejského
Nemocnice Na Františku s poliklinikou
Nemocnice Na Homolce

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky Uber, řidič, nemocnice, koronavirus, Praha, Ministerstvo zdravotnictví České republiky, Česko, Karel Boromejský, Adam Vojtěch, Fakultní nemocnice v Motole, Všeobecná fakultní nemocnice v Praze, Nemocnice Na Bulovce, Ústřední vojenská nemocnice, Nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Uber bude zdarma vozit zaměstnance pražských nemocnic. Chce jim tak poděkovat  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.