Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Lety ze severu Itálie a Jižní Koreje jsou zastaveny. Biatlon bude bez diváků

Bezpečnostní rada státu po dvouhodinovém jednání kvůli koronaviru přijala následující opatření. Jde o zastavení letů z Jižní Koreje a severoitalských měst Milána, Bergama, Boloně a Benátek. Biatlonové závody Světového poháru v Novém Městě na Moravě, které jsou na programu koncem tohoto týdne, proběhnou bez diváků. Po jednání to uvedl premiér Andrej Babiš.

„Zároveň jsme doporučili omezení návštěv hlavně léčeben dlouhodobě nemocných, domovů seniorů, ústavů sociálních služeb, Alzheimer center,“ uvedl Andrej Babiš, který lidem doporučil, aby necestovali do Itálie a dodal, že Státní hmotné rezervy mají za úkol nakoupit 200 tisíc respirátorů a dezinfekčních prostředků.

Náměstek ministra zdravotnictví Roman Prymula už při příchodu na dnešní jednání uvedl, že se čeká na to, jak dopadnou testy ženy i Íránu, která přicestovala do Prahy a má příznaky nemoci.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky koronavirus, omezení, lety, biatlon, Praha, Jižní Korea, Itálie, Andrej Babiš, Bezpečnostní rada státu, Milán, Benátky, Bergamo, Nové Město na Moravě, Boloň, Léčebna dlouhodobě nemocných

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lety ze severu Itálie a Jižní Koreje jsou zastaveny. Biatlon bude bez diváků  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.