Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

Silničáři začínají s opravou Hornoměcholupské ulice. Provoz bude omezen do září

Silničáři začnou v pondělí 12. června opravovat pražskou Hornoměcholupskou ulici, a to v úseku mezi ulicemi Mantovská a Na Křečku. Technická správa komunikací opraví mimo jiné vozovku, chodníky nebo zastávky autobusů. Provoz bude částečně omezen, práce potrvají do neděle 3. září. TSK to uvedla v tiskové zprávě. Práce navazují na loňskou rekonstrukci mezi Novopetrovickou a Mantovskou ulicí.

V Hornoměcholupské ulici budou například obnoveny asfaltové vrstvy vozovky a dělníci ulici rovněž osadí novými obrubníky, a to především v místech přechodů pro chodce. Opraven bude i povrch chodníků a doplněny prvky pro nevidomé a slabozraké. Opravy budou rozděleny do tří etap. Rekonstruovány budou také zastávky autobusů, a to Na Křečku a Janovská.

Provoz ve směru z centra bude sveden do jednoho jízdního pruhu, směrem do centra mohou řidiči využít objízdné trasy Novopetrovická, Archimédova, Milánská nebo Novopetrovická, Františka Diviše, Podleská, Přátelství, Kutnohorská a K Měcholupům.

Ohodnoť článek

Štítky silnice, stavby, opravy, Hornoměcholupská, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silničáři začínají s opravou Hornoměcholupské ulice. Provoz bude omezen do září  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.