Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Řidič sjel z mostu do řeky, zůstal zaklíněný v autě šest metrů pod hladinou

Tragická nehoda se stala dnes dopoledne na mostě u Hřiměždic na Příbramsku. Řidič tam z neznámých příčin svým nákladním automobilem prorazil zábradlí na mostě a skončil šest metrů pod hladinou zaklíněný v kabině, kde zemřel. Na místě zasahují policisté, hasiči i záchranáři.

„Řidič nákladního vozidla ze zatím neznámé příčiny havaroval, prorazil svodidla na mostě a nákladní vozidlo skončilo v řece,“ řekl naší redakci mluvčí policie Pavel Truxa a doplnil, že auto skončilo ve zhruba šestimetrové hloubce a řidič zůstal zaklíněný na místě řidiče.

Auto i s řidičem v kabině bylo pod hladinou přes tři hodiny, policejní mluvčí potvrdil, že řidič zemřel. Na místě jsou kromě policistů také hasiči a záchranáři.

„Na místě byla naše záchranářská i lékařská posádka. Muž zemřel, ale nepodařilo se ho vyprostit, protože zůstal zaklíněný v autě,“ popsala naší redakci mluvčí středočeských záchranářů Monika Nováková a doplila, že na místo nehody dorazila těžká technika, pomocí které se auto dostane z řeky.

„Na místo posíláme koronera,“ uzavřela Nováková.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky řidič, řeka, nehoda, tragédie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič sjel z mostu do řeky, zůstal zaklíněný v autě šest metrů pod hladinou  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.