Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Mezi Palmovkou a Ke Stírce nepojedou kvůli opravě tramvaje

V pražské MHD bude zastaven od 15. do 17. února provoz tramvají mezi zastávkami Palmovka a Ke Stírce. Důvodem je oprava tramvajových kolejí. Zavedena bude náhradní autobusová doprava X3 a X95. Vyplývá to z informací zveřejněných na stránkách organizace Ropid, která organizuje pražskou veřejnou dopravu.

Dopravní podnik (DPP) musí opravit trať zejména v oblouku u zastávky Vchovatelna. „Je také plánována instalace bezbariérového přechodu trati u zmiňované zastávky," uvedla mluvčí DPP Aneta Řehková.

Linka číslo 3 pojede ve směru ze Sídliště Modřany z Palmovky přes Balabenku do konečné zastávky Nádraží Libeň. Linka číslo 10 pojede ze Sídliště Řepy na Palmovku, odkud zamíří přes Libeňský most k Nádraží Holešovice a Hercovku do zastávky Ke Stírce. Odtud pojede po své obvyklé trase na Sídliště Ďáblice. Noční linka 95 bude zkrácena a ukončena na Palmovce.

Náhradní autobus X3 pojede z Palmovky do Kobylis v trase tramvajových linek. Zastavovat nebude u tramvajových ostrůvků, ale u okraje vozovky. Noční linka X95 pojede z Palmovky přes Kobylisy k Vozovně Kobylisy.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Martin Chour / tram-bus.cz

Štítky Palmovka, tramvaje, dpp, výluka, Dopravní podnik hl. m. Prahy, Kobylisy, Modřany, Balabenka, Libeň, Sídliště Řepy, Libeňský most, Nádraží Holešovice, oprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mezi Palmovkou a Ke Stírce nepojedou kvůli opravě tramvaje  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.