Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Zdrogovaný řidič narazil autem do tramvaje. Při nehodě se zranily dvě mladé ženy

Vážná dopravní nehoda se stala v pátek večer ve Vinohradské ulici v Praze. Při srážce auta s tramvají se zranily dvě ženy. Řidič auta byl podle policie pod vlivem drog a alkoholu. Auto, které skončilo na střeše v kolejišti u zastávky Vinohradské hřbitovy, museli odklidit hasiči. Nehoda na více než hodinu zablokovala provoz několika linek tramvají a autobusů.

K nehodě došlo v pátek kolem sedmé hodiny večerní. „Vážná dopravní nehoda vozidla, které skončilo na střeše na tramvajových kolejích a za jehož volantem seděl muž pod vlivem alkoholu a drog, komplikuje dopravu u Vinohradského hřbitova v Praze 10," uvedli policisté na twitterovém účtu.

Podle mluvčí pražské zdravotnické záchranné služby Jany Poštové byly v autě zraněny dvě asi dvacetileté ženy. Jednu z nich museli z auta vyprostit hasiči. Vyprošťovaná žena utrpěla zlomeniny ruky a nohy a také pohmožděniny hlavy a hrudníku. Druhá žena byla také pohmožděná a měla úraz hlavy. V tramvaji, ve které podle hasičů jelo v danou chvíli asi padesáti lidí, se nezranil nikdo.

Kvůli nehodě byl zastavený provoz linek tramvají 1, 19 a 26 a autobusů 188 a 199. Tramvaje i autobusy musely jezdit podle webu pražského dopravního podniku po odklonových trasách.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasičský záchranný sbor hl. m. Prahy

Štítky nehoda, zranění, auto, tramvaj, MHD, Praha, havárie, Vinohradský hřbitov, Dopravní podnik hl. m. Prahy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdrogovaný řidič narazil autem do tramvaje. Při nehodě se zranily dvě mladé ženy  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.