Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

Dvacetiletá žena dnes zemřela po pádu z dvanáctého patra budovy kolejí v Břevnově

V noci ze středy na čtvrtek došlo hned ke dvěma případům, kdy lidé spadli z budov školských kolejí. V nemocnici skončil mladík, který z spadl z prvního patra, protože lezl po budově za dvou přítelkyní. Druhý případ skončil tragicky, dvacetiletá žena zemřela po pádu z dvanáctého patra.

Během noci na čtvrtek řešili policisté hned dva případy, kdy lidé spadli z budov školských kolejí. První případ skončil zraněním, druhý tragicky.

„Včera krátce před půlnoci jsme přijali na linku tísňového volání oznámení o pádu osoby z prvního patra budovy v ulici Kamýcká v pražském Suchdole," uvedla policejní mluvčí Lucie Drábková. Muž policistům uvedl, že lezl za svou přítelkyní po budově do okna a nešťastnou náhodou spadl. Vzhledem k tomu, že se jednalo o pád z malé výšky, byl převezen ke kontrole do nemocnice.

Druhý případ skončil tragicky. Po šesté hodině ranní došlo k pádu dvacetileté ženy z dvanáctého patra budovy v ulici Radimova v pražském Břevnově. „Jednalo se o ženu ve věku dvaceti let, která podlehla následkům zranění způsobené pádem a na místě zemřela. Veškeré okolnosti a příčiny pádu policie vyšetřuje," pověděla k druhému případu Drábková.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky pád, koleje, úmrtí, zranění, Praha, Břevnov, Suchdol, Radimov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvacetiletá žena dnes zemřela po pádu z dvanáctého patra budovy kolejí v Břevnově  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.