Počasí dnes22 °C, zítra18 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Areál na plážové sporty v Praze 8 se mění na největší kryté pískoviště v Česku

Praha 8 nabízí dětem největší kryté pískoviště v Praze, respektive v celé České republice. Největší český areál na plážové sporty Beachklub Ládví nabízí rodičům s dětmi v určité hodiny bezplatný vstup do kryté haly, kde si děti mohou hrát v písku i za nepříznivého počasí.

Na největším krytém pískovišti v Česku se mohou děti pohybovat bezpečně bez bot

Bezplatný vstup na největší pískoviště v České republice mohou rodiče s dětmi využít každé úterý a každý čtvrtek mezi půl desátou a půl dvanáctou dopoledne až do konce března roku 2023.

„Je to tradiční akce, která se koná už od roku 2010, takže se těší velkému zájmu. Rodiče si tady mohou vyzkoušet všemožné aktivity, převážně ty sportovní," uvedla v tiskové zprávě Petra Šmídová, koordinátorka firemních a sportovních akcí Beachklubu Ládví, který zve rodiče s dětmi na pískoviště ve spolupráci s městskou částí Praha 8 a Osmičkou pro rodinu.

Jednou z výhod krytého pískoviště je fakt, že malí i velcí návštěvníci se na něm mohou pohybovat bez bot, a to na rozdíl od venkovních pískovišť bezpečně.

Registrace není nutná, stačí přijít

„Pro děti budou připraveny sportovní aktivity, ať už prolézací tunely, překážkové dráhy, míčové sporty, bude tady trenér, který se v případě zájmu o ně postará, budou si moci vyzkoušet nějaký základní nácvik beachvolejbalu a tak dále," dodala Petra Šmídová.

Do areálu na adrese Chabařovická 4 se návštěvníci dostanou hlavním vchodem. „Akce se koná v kryté hale a není nutné se nikde registrovat, vše je volně přístupné," vysvětlila Šmídová a doplnila, že v areálu je k dispozici restaurace s dětským koutkem.

Ohodnoť článek

Foto Beachklub Ládví

Štítky pískoviště, Beachklub Ládví, děti, Praha, Česko, sport

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Areál na plážové sporty v Praze 8 se mění na největší kryté pískoviště v Česku  |  Praha 8  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.