Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Poslední šance zazávodit si na Běhej lesy Slavkovský les

PR článek

Seriál Běhej lesy se 25. června nadobro rozloučí s lokalitou Slavkovského lesa. Závodníci tak mají poslední možnost vychutnat si tamní krásné trasy v oblasti lázeňského trojúhelníku. O svou dávku osmi lesních dobrodružství ale nepřijdou, příští sezonu je bude čekat nové překvapení.

Slavkovský les je výjimečný tím, že všichni běžci mohou nechat veškeré známky civilizace za zády a hodit své starosti za hlavu. Proběhnou se lesy tak hustými, že do nich nepronikne ani mobilní signál, a mohou si tak užít blahodárný detox od všech pracovních povinností. Slavkovský les je zkrátka oázou klidu. Závod vypukne kousek od Mariánských Lázní a Lázní Kynžvart, které jsou součástí známého lázeňského trojúhelníku. Po závodech si tak běžci mohou doplnit minerály z místních léčivých pramenů.

Je to vůbec poprvé, co se loučíme s jedním ze zaběhlých závodů Běhej lesy a organizátoři věří, že nová lokalita povede k osvěžení celého seriálu. Ptají-li se závodníci za jakou, musejí si na toto překvapení ještě chvíli počkat. Všichni se to dozvědí, až uzraje ten správný čas. Co ale určitě nepočká, je online registrace na poslední Slavkovský les, která běží pouze do středy 22. června.

Závod ve Slavkovském lese posune sezonu Běhej lesy 2022 do pomyslné druhé poloviny, kterou odstartujeme 16. července v Brdech. Hned poté nás čeká trojice závodů, které jsou vždy něčím speciální. Například na Bílé se na start závodníci vyvezou čtyřsedačkovou lanovkou, ze které se mohou pokochat výhledem na Beskydy. Na Jizerské se zase vydají po stopách legendárního běžkařského závodu a je jedno, zda zvolí 50, 23 nebo 11 km trasu. No a nakonec netradičním nočním závodem v Boleticích společně zakončíme celou sezonu. Dobrodruzi si mohou celý seriál rozšířit o další závody z nabídky slovenského brášky Behaj lesmi, a to například hned ve Velké Fatře, kde se poběží už 9. července. Startovné za výhodnou cenu se dá jednoduše a pohodlně ulovit online na behejlesy.cz a behajlesmi.sk.

Ohodnoť článek

Štítky sport, běh, Běhej lesy, Slavkovský les, les, Mariánské Lázně, Lázně Kynžvart

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poslední šance zazávodit si na Běhej lesy Slavkovský les  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.