Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tradiční Primátorky nesou nový název pro 109. ročník

PR článek

109. ČEZ Primátorky, tak zní nyní oficiální titul tradičního veslařského závodu na Vltavě. Největší tuzemský výrobce a distributor energií není ve sportovním světě, ani na Primátorkách, žádným nováčkem. Premiérou je ale jeho pozice na místě generálního partnera této významné sportovní akce, která se koná na Vltavě již od roku 1910.

Pražské Primátorky se po dvou letech vrací ke svému původnímu červnovému termínu. A nejen to, po stejně dlouhé pauze se obejdeme bez veškerých restrikcí. Věříme, že si tak návštěvníci i veslaři užijí svůj svátek na Vltavě naplno. Radost z blížícího se závodu umocňuje také čerstvě uzavřené generální partnerství se Skupinou ČEZ.

„Velmi nás těší, že jsme se Skupinou ČEZ posunuli naši spolupráci na Primátorkách na další úroveň. U tak tradiční události, kterou beze sporu Primátorky jsou, je třeba partnery vybírat opravdu pečlivě tak, aby nebyla narušena tradice a historie, kterou již máme za sebou. Jsme si jisti, že se tato naše ambice u 109. ČEZ Primátorek naplní a spolupráce bude kromě Skupiny ČEZ přínosná také pro návštěvníky i závodníky,“ přibližuje spolupráci Petr Lešek za marketingového partnera akce, agenturu RAUL.

Primátorky se na Vltavě konají již více než 100 let. První ročník konaný roku 1910 ovládl v souboji tří osmiveslic klub VK Slavia Praha. Což je zároveň klub, který dominoval i v loňském roce. Historické tabulky pak vede Dukla Praha, která má na svém kontě celkem 48 triumfů. Mezi ženami s 22 triumfy vedou ČVK Praha a VK Slavia Praha.

„Pražské Primátorky mají vše, co stojí za to podpořit – spojují sportovní nadšení, letitou tradici, úžasné fanoušky, nádherné prostředí i neopakovatelnou atmosféru. Navíc v nich klíčovou roli hraje vodní živel – a i ten nás spojuje. Každý kubík Vltavy protéká cestou z Lipna do Vraného devíti našimi elektrárnami, díky nimž celá vltavská kaskáda každoročně zásobuje čistou elektřinou více než 200 000 českých domácností. Moc přeji všem fanouškům i závodníkům, aby si tuto pozitivní energií užili při sledování Primátorek i oni. Jsem rád, že u toho můžeme být společně s nimi,“ říká generální ředitel ČEZ ESCO Kamil Čermák.

O Skupině ČEZ

Skupina ČEZ zajišťuje bezpečné a spolehlivé dodávky elektřiny, tepla a plynu milionům zákazníků po celé České republice a zároveň nabízí komplexní energetické služby v oblasti úspor a snížení dopadů na životní prostředí. ČEZ patří k největším firemním dárcům v Česku a podporuje aktivní zapojení veřejnosti do charitativních projektů.

Právě poslední dva atributy celoročně podporuje aplikace EPP– Pomáhej Pohybem Nadace ČEZ. Každý, kdo ji používá, převádí své dosažené sportovní výkony na body a přiděluje je neziskovým organizacím dle vlastního výběru. Nadace ČEZ pak tyto body jednoduše převede na finanční podporu určenou těmto neziskovkám.

Skupina ČEZ podporuje běžecké a běžkařské závody pro širokou veřejnost., angažuje se i na poli profesionálních sportů a českého olympijského týmu. Nyní vplouvá i do veslování.

109. ČEZ Primátorky se konají 4. - 5. června. Zveme diváky fandit na náplavku Rašínova nábřeží. Na vlastní kůži mohou zažít atmosféru jedné z nejtradičnějších sportovních akcí v České republice. Vstup na akci je tradičně zdarma a již 3. června odstartují celý víkendový program Univerzitní osmy.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky ČEZ, Vltava, Česko, VK Slavia Praha, olympijské hry, Kamil Čermák, FK Dukla Praha, ČVK Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tradiční Primátorky nesou nový název pro 109. ročník  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.