Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Slavia Basketball se ve středu utká v Edenu s nováčkem z Písku

Písečtí Sršni, hrající v nejvyšší české basketbalové soutěži mužů první sezónu, přiletí do Prahy odehrát již 6. kolo nadstavbové části, která dvěma nejlepším týmům stále zaručuje účast v play-off. Očekává se tedy vyrovnaný zápas, který může jeden z týmů výrazně posunout směrem k dalším bojům. Utkání začíná 6. března v 18:30 v Hale Slavie v Edenu.

Slavia má Písku co vracet, proti Sršňům vyhrála naposledy v prvním zápase aktuální sezóny v září. Od té doby ji čekaly dvě trpké porážky. Z posledního zápasu v „Sršním hnízdě“ si Slavia odvezla porážku o 18 bodů, kdy se zápasem protrápila hlavně na útočné polovině.

Jarní počínání sešívaných

Na druhou polovinu února zastavila veškeré dění v Kooperativa NBL reprezentační pauza, kterou týmy využily k poctivému tréninku a upevnění herních systému. Zatím to vypadá, že přestávka Slavii prospěla na výbornou. Z prvního zápasu po třítýdenní pauze, který si odehrál na Tatranu v Ostravě, si tým z Edenu odvezl výhru o 15 bodů. Sešívaným se v utkání povedl parádní obrat, díky kterému se ze slezské metropole vraceli s výrazně lepší náladou a chutí do dalších utkání. Jestli se toto nadšení potvrdí a Slavia ukořistí i další výhru v soubojích o předkolo play-off, se dozvíme ve středu od 18:30 v Hale Slavia Eden.

Účast v play-off?

O poslední šanci dostat se do play-off právě teď bojují čtyři týmy, k již zmíněné Slavii, Písku a Ostravě patří do skupiny A2 také Olomoucko, se kterým má Slavia aktuálně vyrovnanou bilanci 2-2. Nic tedy ještě není za současného stavu rozhodnuto, což ještě přidává na důležitosti jednotlivých zápasů. Každý zápas se počítá a každá další prohra výrazně prohlubuje propast mezi Slavií a play-off. Účast a podpora fanoušků na domácích zápasech je tedy nesmírně důležitá. Vstupenky je možné zakoupit až na místě za 200 Kč nebo předem na síti Ticketportal za 150 Kč.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva

Štítky basketball, Slavia, Písek, zápas, extraliga, play-off

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slavia Basketball se ve středu utká v Edenu s nováčkem z Písku  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.