Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Kam na promítání hokeje v Praze? Podívejte se na výběr těch nejlepších míst

Zápasy českého hokejového týmu na letošním mistrovství sleduje většina z nás buď doma u televize, nebo někde venku s kamarády. Pokud radši volíte tu druhou možnost a nevíte, kam vyrazit fandit našim borcům na čtvrteční čtvrtfinále s Německem nebo další případné vyřazovací boje, pak jste tu správně. Vybrali jsme pro vás pět míst v Praze, kam můžete vyrazit na promítání hokeje, dát si u toho pivo, dobroty z grilu a užít si tu správnou fanouškovskou atmosféru.

Žižkov BeerGarden

Žižkov BeerGarden na Ohradě je místo, kde můžete zápasy hokejového mistrovství sledovat spolu s největším počtem fanoušků v Praze. Míříte-li za atmosférou, Žižkov BeerGarden je velmi dobrá volba. Horší je to s pivem, čekací doby na půllitr jsou při exponovaných utkáních relativně dlouhé. Pro fanoušky dobrot jsou připraveny pizzy nebo klasické klobásy. Hokej běží na obří LED obrazovce a zvuk se do širokého okolí rozléhá z reproduktorů. Část posezení je zastřešená a pořadatelé promítají ty zápasy mistrovství světa, které přenáší Česká televize. Celý program najdou zájemci zde.

Riegrovy sady

Hospoda pod otevřeným nebem v Riegrových sadech nabízí velmi příjemné prostředí ke sledování hokejových zápasů ve stínu stromů. Při zápasech je atmosféra v Riegrových sadech velmi podobná jako v případě Žižkov Beergarden, takže výborná. Organizátoři upozorňují, že kapacita je omezená na 900 míst, a tak je téměř nutné využít rezervaci, díky které budete mít jistotu místa i výhledu. Zástupci Open Air Pubu Riegrovy sady na stránkách lákají na komfortní přístup k občerstvení i během zápasu.

Žluté lázně

Hokejové zápasy české reprezentace mohou fanoušci sledovat i v prostředí Tančírny ve Žlutých lázní v Podolí. Lidí tu s vámi bude určitě míň než na Ohradě, ale o atmosféru taky nouze nebude. Ze zkušeností dobře víme, že je dobré mít rezervaci, ale i bez ní je možné nějaké to místo k sezení najít. Občerství vás absolutní evergreeny – pivko nebo klobása a vzhledem k tomu, že jsme v prostředí u vody, tak můžete zvolit i klasický prázdninový smažák s hranolkami a tatarkou. Zápasy jsou promítány na plátno a běží i na několika televizích. Celé posezení je zastřešené a jako bonus je tu velmi příjemná obsluha.

Terasy Harfa

Českým hokejistům se fandí i na Terasách Harfa na střeše obchodního centra Galerie Harfa. Hokej se tu sleduje na obrazovce o rozměrech 5 krát 3 metry. Při fandění na střeše se můžete občerstvit. Pořadatelé lákají na streetfood ze široké nabídky nebo drinky. I v případě Teras Harfa platí, že je lepší si místo před plátnem rezervovat.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PARK Riegrovy sady

Štítky sport, hokej, promítání, mistrovství světa, Praha, Žižkov, Německo, Riegrovy sady, Mistrovství světa v ledním hokeji, Česká televize, Galerie Harfa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kam na promítání hokeje v Praze? Podívejte se na výběr těch nejlepších míst  |  Hokej  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.