Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Sparta v Olomouci hrát nebude. Hanáci mají podezření na koronavirus

Nedělní hokejové utkání HC Olomouc proti týmu HC Sparta Praha, které měla Mora odehrát na svém domácím ledě v olomoucké Plecharéně, muselo být odloženo. Důvodem je podezření na výskyt onemocnění koronavirem u několika členů týmu HC Olomouc. Klub o tom informoval na svých webových stránkách.

„Klub nyní bude postupovat podle doporučení lékařů a Krajské hygienické stanice Olomouckého kraje a další známé informace zveřejní na svých webových stránkách. Do té doby se k situaci nebude více vyjadřovat,“ stojí ve zprávě klubu.

Olomouc čeká třetí odklad v sezoně. Tím prvním byl zápas na severu Moravy s Třincem, který se podle původního plánu měl odehrát minulou neděli. Tento pátek zase měli Hanáci zavítat na led Litvínova, ale ten je současně v karanténě.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Facebook HC Sparta Praha

Štítky hokej, koronavirus, odklad, Sparta, Olomouc, Praha, HC Olomouc, HC Sparta Praha, COVID-19, Mora, Krajská hygienická stanice, HC Oceláři Třinec, HC Verva Litvínov, Olomoucký kraj, Morava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sparta v Olomouci hrát nebude. Hanáci mají podezření na koronavirus  |  Hokej  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.