Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

FOTO: Hokejová Slavia představuje nové logo i dresy. Nový spolumajitel sní o postupu

Pražská hokejová Slavia u příležitosti 120. výročí od založení klubu mění svoji vizuální identitu. Do nadcházející sezony vstoupí s novým logem, novými dresy i novým mottem.

„Hluboko kořeny, vysoko cíl.”

Inspirací pro tvorbu nové vizuální identity bylo logo z nedávné minulosti, se kterým sešívaní dosáhli na první extraligové úspěchy. „Dominantním prvkem nové vizuální identity je hvězda, která se prolíná dlouhou slávistickou historií. Na svých svetrech ji nosili zakladatelé klubu, první mušketýři, kteří vyrazili v roce 1909 do Chamonix, úspěšní hokejisté meziválečného období, bojovníci v nižších soutěžích i hráči, jenž vybojovali postup do extraligy,“ popisují Slávisté na klubovém webu.

„Hluboko kořeny, vysoko cíl.” Tak zní nové motto, které má vyjadřovat hrdost na bohatou minulost. V nadcházející sezoně bude Slavia používat zároveň speciální logo, kterým si připomene úctyhodnou tradici a 120. výročí od založení klubu.

HC Slavia Praha hraje od roku 2015 druhou nejvyšší soutěž. Během let 2002 až 2013 získala dvakrát titul, třikrát skončila druhá a ddvakrát třetí.

Nový spolumajitel sní o postupu

HC Slavia Praha před novou sezónou našla nového spolumajitele, kterým se stal Jiří Vlasák. „Bylo by krásné postoupit. Myslím, že Slavia by si to zasloužila. Je tu výborný tým lidí, kteří vědí, co chtějí a proč to dělají," uvedl Jiří Vlasák pro klubový web ve svém prvním rozhovoru.

„Logo se mi líbí moc. Když jsem začínal v áčku na Slavii, bylo podobné. Doufám, že se v něm bude slávistům dařit," řekl pro hokej.cz odchovanec Slavie Roman Červenka. Logo chválí i kapitán. „To logo je naprosto skvělé!" pověděl Jan Novák. „Opravdu povedená práce. Gratuluju tomu, kdo to vymyslel. Vracíme se zpátky do původní Slavie," dodal Jaroslav Bednář.

Ohodnoť článek

Foto HC Slavia Praha

Štítky hokej, HC Slavia Praha, dresy, logo, Praha, Jiří Vlasák, Meziválečné období, Chamonix-Mont-Blanc, Roman Červenka, Jaroslav Bednář, Jan Novák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Hokejová Slavia představuje nové logo i dresy. Nový spolumajitel sní o postupu  |  Hokej  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.