Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

FOTO: Téměř vyprodaná O2 Arena viděla divoký zápas. Sparta přestřílela Karlovy Vary 6:3

Diváci, kteří v neděli zavítali do pražské O2 Areny, se rozhodně nenudili. Hokejisté Sparty porazili v divokém utkání Karlovy Vary 6:3. Domácí hokejisté nastoupili podruhé ve speciálních dresech v rámci akce s názvem "Sparta vzdává hold". V prvním zápase proti Hradci Králové se jim příliš nedařilo, v druhém a zároveň posledním utkání této série se už ovšem radovali z výhry.

Už v první dvacetiminutovce bylo jasné, že si hráčí nic nedarují. Trestné lavice obou týmů během první třetiny téměř nevychladly. Góly ovšem padaly vždy v plném počtu hráčů na ledě. Za domácí Spartu se v prvním dějství do karlovarské sítě trefili Kudrna a Dvořáček. Rozjetou Spartu umravnil gólem na konci třetiny Jiří Černoch. Do šaten tak hokejisté odcházeli za stavu 2:1.

Parádní přestřelka

Pravé gólové hody se konaly ve druhé třetině. Buchtele napodruhé potrestal vyloučení hostujícího Grígera, za méně něž minutu pak přidal další gól Dvořák a zvýšil na 4:1 pro Spartu. Do střelecké listiny se ještě do konce druhé třetiny stihli zapsat karlovařstí hokejisté Vondráček a Šafář. Svůj druhý gól v zápase přidal také Sparťan David Dvořáček. 

Poslední třetina začala stavem 5:3 pro Spartu, která se svou aktivitou nepřestávala. Tlak Sparty vyústil devátým a posledním gólem utkání, o který se postaral v přesilové hře Matúš Sukeľ. Sparta tak porazila v divácky atraktivním zápase Karlovy Vary 6:3.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jiří Chlebíček

Štítky HC Sparta Praha, hokej, Karlovy Vary, AC Sparta Praha, HC Energie Karlovy Vary, O₂ arena, hokejista, FC Hradec Králové, David Dvořáček, Jiří Černoch, Matúš Sukeľ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Téměř vyprodaná O2 Arena viděla divoký zápas. Sparta přestřílela Karlovy Vary 6:3  |  Hokej  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.