Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Do Prahy míří fotbalisté Portugalska v čele s Ronaldem, zbývají poslední lístky

Zářijový domácí zápas české reprezentace v pražském Edenu proti Portugalsku v Lize národů je téměř vyprodaný. Podle Fotbalové asociace ČR zbývá zhruba 400 posledních vstupenek, které půjdou do prodeje na internetu ve středu 14. září.

Podle FAČR bude k dispozici asi 400 míst

O zápas proti Portugalsku s hvězdným kanonýrem Cristianem Ronaldem je velký zájem a téměř vyprodáno je od úvodní fáze předprodeje. Podle FAČR bude k dispozici asi 400 míst se sníženou viditelností, a to s výraznou slevou. Lístky budou stát 1600 a 1330 korun místo původních 2290 a 1890 korun. K dostání pak podle asociace budou také maximálně desítky propadlých rezervací za plnou cenu. Kapacita stadionu v Edenu pro fotbalové zápasy je 19.370 míst.

FAČR v první vlně prodávala balíčky na všechna tři domácí utkání Ligy národů. V červnu svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého v Edenu přivítali Švýcarsko a poté Španělsko. Zatímco na druhý duel dorazilo přes 18 tisíc diváků a bylo téměř vyprodáno, utkání se Švýcary sledovalo jen přes 12 tisíc lidí.

„Portugalsko můžeme potrápit,“ hlásí kouč

Reprezentanti v září zakončí vystoupení v elitní skupině A2 Ligy národů. Nejprve 24. září přivítají Portugalsko a o tři dny později se představí ve Švýcarsku. Po čtyřech kolech figurují Šilhavého svěřenci na třetím místě tabulky s jednobodovým náskokem před posledním Švýcarskem. Nejhorší celek skupiny sestoupí do úrovně B.

Český tým zatím postupně porazil Švýcarsko 2:1, remizoval se Španělskem 2:2 a prohrál v Portugalsku i ve Španělsku shodně 0:2. „Portugalsko v čele s Ronaldem a dalšími hvězdami je sice silným soupeřem, ale už v červnu jsme si ověřili, že ho můžeme potrápit. Doma se nám navíc v poslední době dařilo, v hlavě mám skvělé zápasy proti Anglii, Belgii nebo Španělsku, na které budeme chtít navázat," citoval web FAČR reprezentačního trenéra Jaroslava Šilhavého.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto UEFA

Štítky sport, fotbal, Liga národů, Portugalsko, Praha, Cristiano Ronaldo, Fotbalová asociace České republiky, Liga národů UEFA, Stadion Eden, Česká fotbalová reprezentace, Španělsko, Švýcarsko, Jaroslav Šilhavý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Prahy míří fotbalisté Portugalska v čele s Ronaldem, zbývají poslední lístky  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.