Počasí dnes11 °C, zítra11 °C
Pátek 4. října 2024  |  Svátek má František
Bez reklam

Fotbalová Sparta představila nové logo. Jak se vám líbí? Hlasujte v anketě

Fotbalová Sparta ve čtvrtek večer představila nové logo, které bude používat od sezony 2021/22. Současný znak je symbolem pražského klubu s drobnými úpravami od roku 1993. Letenští o změně vizuální identity informovali v tiskové zprávě.

Nový emblém bude stejně jako ten dosavadní ve tvaru kruhu, podklad ale bude místo rudé tvořit černá barva s bílým "S" uprostřed. Černá odkazuje na první dresy Sparty. Nad kruhem jsou nadále tři pěticípé hvězdy, každá z nich reprezentuje deset titulů. Celkem jich Sparta získala 36. Ve spodní části zůstala o něco menší trikolora, kterou tvoří tradiční klubové barvy modrá, žlutá a rudá. Název klubu nově není umístěn v kruhu, nýbrž pod trikolorou.

„Směr, který jsme po dlouhých diskuzích zvolili, představuje přirozený vývoj a posouvá nás graficky z minulosti do současnosti. Snažíme se respektovat moderní trendy, přesto se podle nás nejedná o překotnou revoluci," řekl generální ředitel Sparty František Čupr.

„I proto věříme, že výsledek bude fanouškům blízký, přestože víme, že naši příznivci budou o tomto kroku hodně diskutovat. To nám ale vůbec nevadí," uvedl Čupr.

Jak se vám líbí nové logo AC Sparta Praha?

Celkem hlasovalo906 čtenářů

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto AC Sparta Praha

Štítky sport, fotbal, Sparta, logo, grafika, Praha, AC Sparta Praha, František Čupr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalová Sparta představila nové logo. Jak se vám líbí? Hlasujte v anketě  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.