Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

West Ham má zájem o dalšího Slávistu. Půjde Coufal za Součkem?

Podle britských médií o slávistického fotbalistu Vladimíra Coufala znovu usiluje West Ham. Trenér Pražanů Jindřich Trpišovský zájem potvrdil, s hráčem se však soustředí výhradně na dnešní odvetu závěrečného 4. předkola Ligy mistrů na půdě Midtjyllandu. Případný přestup budou Pražané s Coufalem řešit až poté.

„Ten zájem je dlouhodobý, není to nové. Ale máme s Vláďou dohodu, že prvořadý cíl je zvládnout to, co máme rozdělané. Jsem rád, že Vláďa je takový, že to s ním ani nehlo. Je to podobné jako s Alexem Králem. Potřebujeme zvládnout odvetu a pak se budou dít ostatní věci," řekl na předzápasové tiskové konferenci Jindřich Trpišovský.

„Jednání vede Jirka Bílek jako sportovní ředitel, potažmo pan Tvrdík a vedení klubu. S hráčem se o tom teď ani nebavíme, potřebujeme stoprocentní koncentraci upínat na středu," dodal kouč s narážkou na dnešní důležitý zápas.

Premiere League mám od mala nejradši, říká Tomáš Souček, který na hostování pomůže West Hamu

Fotbalista Tomáš Souček cítil, že nastal správný čas na přesun ze Slavie do zahraničí, proto se rozhodl přijmout nabídku West Hamu. Anglickou ligu považuje za nejlepší na světě a odmala si přál, aby si ji mohl zahrát. Slavii neopouští s lehkým...

Coufal v létě prodloužil ve Slavii smlouvu, a to až do roku 2024. „Ta hranice, kdy se to začne řešit, je po zápase. Nejdůležitější bude zvládnout utkání, aby nám Vláďa pomohl a třeba si výkonem o to ještě více řekl. Pak bude dost času to dotáhnout, věci vezmou rychlý spád. Jsem rád, že Vláďa je stejný jako Alex vloni. Řekli jsme si, že to vyřešíme po zápase, tak to bylo vloni a podobné to bude i letos," uvedl Trpišovský.

Záložník Král vloni těsně po postupu do základní skupiny Ligy mistrů přestoupil ze Slavie do Spartaku Moskva. Pražané za něj dostali v přepočtu 310 milionů korun. Ve West Hamu už působí jiný bývalý slávista středopolař Tomáš Souček. "Kladiváře" stál více než půl miliardy korun.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Facebook Vladimír Coufal

Štítky sport, fotbal, přestup, SK Slavia Praha, Vladimír Coufal, West Ham United FC, Tomáš Souček, Jindřich Trpišovský, Liga mistrů UEFA, Alex Král, FC Spartak Moskva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

West Ham má zájem o dalšího Slávistu. Půjde Coufal za Součkem?  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.