Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Viktorka Žižkov mobilizuje fanoušky na pomoc s demontáží sedaček

Na stadionu pod Žižkovskou věží v Seifertově ulici se rozjíždějí práce na rekonstrukci domácího stánku FK Viktoria Žižkov. Jedním z prvních úkolů je demontáž sedaček. Klub vyzývá fanoušky, aby s demontáží sedaček přišli pomoci, nabízí pivo, limonády, klobásy i společnou fotku s týmem.

Sedačky? Hrrr na ně!

Rekonstrukce stadionu v Seifertově ulici se rozjíždí a jednou z prvních povinností dělníků je demontáž sedaček. Klub FK Viktoria Žižkov prosí své fanoušky, aby s demontáží sedaček přišli pomoci. „Sedačky následně vyčistíme a dostanou nový kvalitní kabát. Přijďte nám s jejich demontáží pomoci,“ zve fanoušky mluvčí klubu Pavel Werner.

Fanoušci se mohou přihlásit na facebookovou událost, ale vedení klubu ujišťuje, že brigádníci mohou přijít i bez přihlášení. „S sebou doporučujeme vzít klíč číslo 13 (nejlépe z Gola sady) nebo akušroubovák s nástavcem na matici a dobrou náladu,“ upřesňuje mluvčí. Pro všechny brigádníky bude připraveno občerstvení zdarma. „Až covid dovolí, odměnou pro všechny bude společná fotka s týmem,“ doplnil Pavel Werner.

První dva termíny žižkovské brigády jsou tento pátek 21. srpna v 17:00 a v sobotu 22. srpna od 16:00.

Viktorka v nové sezóně nebude hrát na Žižkově. Stěhuje se na Prosek

Žižkovská Viktorka si letos návrat do české nejvyšší fotbalové soutěže nevybojovala. I v příští sezóně tak bude bojovat ve 2. české fotbalové lize, tentokrát už ovšem ne na svém domovském stadionu v Seifertově ulici. Domovem červenobílých bude...

Sportovní cíle

Žižkov zahájil nový fotbalový ročník postupem do druhého kola MOL Cupu a sportovním cílem pro nadcházející sezonu ve F:NL je umístění v první trojici.

Viktorka odehraje minimálně podzimní část sezony v azylu na severu Prahy na stadionu SK Prosek. Souběžně se startem soutěže začnou stavební úpravy na jejím domovském stánku na Žižkově. Stejně jako v minulé sezoně si klub nachystal pro své fanoušky několik překvapení.

Foto fkvz.cz

Štítky sport, fotbal, Viktoria Žižkov, sedačky, Praha, FK Viktoria Žižkov, Žižkovský vysílač, FC Viktoria Plzeň, MOL Cup, Golo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Viktorka Žižkov mobilizuje fanoušky na pomoc s demontáží sedaček  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.