Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Slavia bude hrát v Tiraspolu bez trenéra Trpišovského, neodletěl kvůli zlomenému nosu

Fotbalistům Slavie bude ve čtvrtečním předposledním utkání skupiny Evropské lize v Tiraspolu proti Šeriffu chybět trenér Jindřich Trpišovský. Hlavní kouč Pražanů má z pátečního tréninku zlomený nos a do Moldavska dnes s týmem neodletěl. V Česku zůstali ze zdravotních a preventivních důvodů i hráči Tomáš Holeš a Petr Ševčík, oznámila Slavia.

Trpišovský v minulém týdnu při bagu na tréninku nešťastně utrpěl zlomeninu nosu. Ve víkendovém ligovém utkání doma s Českými Budějovicemi na lavičce byl, na tiskové konferenci ho zastoupil asistent Jaroslav Köstl. Ten mužstvo povede v Tiraspolu.

„S Jindrou v týmu spolupracujeme už nějakých 10 let, takže zhruba všichni víme, kdo co má dělat. Jsme v tomhle tým. Doufáme, že nějaká zásadní změna to zase nebude. Samozřejmě změna to bude v samotném koučování na hřišti. Ale to už jsme si taky za kariéru několikrát zkusili," řekl Köstl v nahrávce pro média od klubu.

Slavia porazila na domácím hřišti České Budějovice 2:1. Trpišovský koučoval se zlomeným nosem

Fotbalisté pražské Slavie porazili v 16. kole první ligy doma poslední České Budějovice 2:1 a posunuli se do čela neúplné tabulky o bod před Spartu, která v neděli přivítá Zlín. V úvodním dějství sice na gól domácího Václava Jurečky odpověděl...

„Věřím, že Jindra bude co nejdříve v pohodě a že mu uděláme radost výsledkem. De facto si tam můžeme zajistit postup do jarní části Evropské ligy, tak i tímhle způsobem ho chceme pozdravit na dálku," doplnil.

V Praze zůstávají také jedna z opor týmu defenzivní univerzál Holeš či záložník Ševčík. „Někteří hráči na palubě nebudou. U některých je to ze zdravotních důvodů, u některých z takových preventivních. Neletí například Tomáš Holeš nebo Petr Ševčík, kteří se budou soustředit na závěr podzimní části sezony. Zbytek týmu letí v neměnném složení. Už začíná trénovat Matěj Jurásek. Jinak letíme v plné síle i s Ivanem Schranzem s maskou," řekl Köstl.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto SK Slavia Praha

Štítky fotbal, Evropská liga, Tiraspol, Slavia, odlet, Trpišovský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slavia bude hrát v Tiraspolu bez trenéra Trpišovského, neodletěl kvůli zlomenému nosu  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.