Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Hokejisté Sparty mají pozitivní test na koronavirus. Přerušili přípravu a jsou v karanténě

Celý A-tým Sparty je v karanténě kvůli několika pozitivním testům na koronavirus. Hokejisté tak museli přerušit přípravu na nový ročník extraligy, do které měli vstoupit v pátek 18. září na ledě Plzně. Ta je od začátku září také v karanténě. V průběhu následujícího týdne čekají hráče Sparty další testy, pokud budou negativní, hráči se vrátí zpět do tréninku.

Bude Sparta hrát 18. září?

Generální manažerka Sparty Barbora Snopková Haberová uvedla, že se tým řídí přesnými pokyny příslušné hygienické stanice. I přes koronavirovou komplilaci věří, že na novou sezonu bude tým dobře připraven.

V karanténě jsou od 1. září také hokejisté Liberce a Českých Budějovic.

Do extraligového ročníku by hokejisté Sparty měli vstoupit v pátek 18. září na ledě Plzně, jejíž tým je také v karanténě, a to od té doby, kdy 28 jejích hráčů, členů realizačního týmu a dalších zaměstnanců mělo pozitivní test na koronavirus.

Poslední zápas odehráli pražští hokejisté naposledy ve středu 26. srpna doma ve své tréninkové Tipsport Areně.

Extraliga začně v řádném termínu

Na mimořádné páteční valné hromadě Asociace profesionálních klubů se extraligové kluby dohodly, že i přes nepříznivé dění okolo kornaviru chtějí soutěž zahájit ve čtvrtek 17. září, tedy v řádném termínu. Na tento den jsou naplánované předehrávky 1. kola České Budějovice - Hradec Králové a Vítkovice - Litvínov.

Ohodnoť článek

Štítky koronavirus, COVID-19, hokejisté, Sparta, karanténa, HC Sparta Praha, hokejista, HC Škoda Plzeň, Madeta Motor České Budějovice, Krajská hygienická stanice, Bílí Tygři Liberec, ČEZ Arena (Pardubice), HC Vítkovice Ridera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejisté Sparty mají pozitivní test na koronavirus. Přerušili přípravu a jsou v karanténě  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.