Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Měsíc náborů do sportovních klubů se letos uskuteční už podeváté

V září se již podeváté uskuteční akce s názvem Měsíc náborů do sportovních klubů, která se koná pod záštitou Hlavního města Prahy a Prahy sportovní. V rámci tohoto projektu si mohou pražské děti vyzkoušet z řady sportů takový, který je bude bavit a kterému by se v budoucnu chtěly věnovat.

Loni byl seznam nabídek od sportovních klubů velmi pestrý – zahrnoval jak tradiční sporty, jako jsou fotbal, tenis nebo volejbal, tak i třeba nordic walking či lukostřelbu. Celkem se do Měsíce náborů zapojilo přes 150 klubů a na nábor přišlo podle odhadu provozovatelů sportovišť více než 11 tisíc zájemců o sportovní vyžití. V letošním ročníku se do nabídky dostaly například bojové sporty jako jiu-jitsu, populární kolektivní hry typu ragby či taneční skupiny.

„Obzvlášť v době koronavirové pandemie je důležité zůstat co nejvíce fit, fyzicky i psychicky. Organizovaný sport může pomoci našim dětem, ale i jejich rodičům, při udržování zdravého životního stylu a dobré duševní pohody,“ říká k projektu Vít Šimral, pražský radní pro oblast školství a sportu.

Dětem a jejich rodičům se nabízí možnost vyzkoušet si celou řadu sportů. Informace o jednotlivých klubech a jejich náborech naleznou zájemci na stránkách Prahy sportovní.

V rámci akce Měsíc náborů do sportovních klubů je také možnost setkat se s trenéry sportovních oddílů, nahlédnout do sportovního prostředí a zázemí klubů a v některých případech mají děti dokonce možnost setkat se s vrcholovými sportovci a olympijskými vítězi.

Seznam zapojených sportovišť je k dispozici na stránkách Praha sportovní zde.

Ohodnoť článek

Foto Liberecká Drbna

Štítky sport, děti, sportovní kluby, nábor, sportovní klub, Praha, Měsíc, Vít Šimral

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Měsíc náborů do sportovních klubů se letos uskuteční už podeváté  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.