Počasí dnes30 °C, zítra21 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Evropská skokanská špička, Rohony a unikátní atmosféra. Highjump se blíží

PR článek

Akce Highjump, která letos slaví 25 let výročí, se bude konat v lomu Hřiměždice nedaleko Příbrami už 2. a 3. srpna. Na návštěvníky areálu čeká podívaná na show skokanů do vody z celého světa, hudební program plný hvězd a spousta doprovodného programu. Je na co se těšit a vstupenky jsou stále k dispozici za výhodnější ceny v síti Ticketportal.

Highjump je výjimečný unikátní atmosférou i místem konání. Zatopený žulový lom v obci Hřiměždice představuje ojedinělé prostředí pro koupání i konání sportovně kulturní akcí. Pořadatelé v rámci oslavy kulatin připravili lákavou hudební show, kterou divákům nabídnou hned na několika podiích. Hlavními tahouny programu je raper Yzomandias, dále pak aktuální hvězda Rohony, raper Rest s kapelou Champion Sound, legendy tuzemské scény PSH, zpěvák 7krát3 s živým bandem nebo djové Matamar, TK27, Magenta, Roxtar a mnoho dalších.

Vstupenky na dvacátý pátý Highjump jsou v prodeji v síti Ticketstream.

Během pátku a soboty se mohou návštěvníci těšit na rapera Yzomandiase z labelu Milion+, dalším zajímavým jménem je aktuálně velmi populární interpret Rohony. Mezi stálice akce patří skupina PSH, která ve složeníOrion, Vladimir 518 a DJ Mike Trafik předvede tradičně skvělý koncert. Po loňském úspěchu si návštěvníci zopakují vystoupení rapera Resta. Ten letos vystoupí s živou kapelou Champion Sound, s níž zvítězil v posledním souboji Red Bull Soundclash. Dalším jménem hudebního line upu je zpěvák 7krát3, který dorazí s live bandem. Fanoušky ska puku zase potěší skupina Sticks.

Na Desperados Dance Stage letos zahrají hvězdy tuzemské djské scény. Na pódiu, které vyroste přímo za skokanskou věží a zóně, kde si návštěvníci budou moci vychutnat pivo vyostřené tequilou Desperados, zahrají například duo Matamar, svou show připravuje dj Roxtar, dále pak legenda house music Chris Sadler, vítězové djské soutěže Desperados DJ no. 1 z minulých let Viiito a Saxofrancis nebo aktuální vítězka tohoto klání Theresia. Nebude chybět ani stálice akce dj Friky.

Vstupenky na dvacátý pátý Highjump jsou v prodeji v síti Ticketstream a organizátoři doporučují pořídit je za výhodnější cenu s předstihem.

Ohodnoť článek

Štítky Highjump, Rohony, festival, hudba, voda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Evropská skokanská špička, Rohony a unikátní atmosféra. Highjump se blíží  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.