Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Muž ujížděl policii, pak vyběhl z auta, ve kterém nechal tři kamarády a pervitin

Pražští policisté si v sobotu 13. srpna ve čtyři ráno všimli projíždějícího auta v ulici Roztylská v Praze 4 a rozhodli se zkontrolovat řidiče. Že nepůjde o klasickou kontrolu s dobrým koncem ukázal už fakt, že jakmile se policisté rozjeli za ním, začal jim řidič v autě ujíždět.

„Na pokyn k zastavení nereagoval a ve vysoké rychlosti zajel do ulice Jarníkova, kde zastavil a utekl pryč. Ve vozidle zůstali tři jeho spolucestující. Policisté po muži začali ihned pátrat a našli ho v nedalekém parku ve křoví, kde ležel na zemi. V tu chvíli už spolupracoval a hlídka ho omezila na osobní svobodě,“ popsala v tiskové zprávě situaci policejní mluvčí Martina Špryslová.

Policisté záhy zjistili, že muž měl k útěku hned několik důvodů, má totiž hned tři platné zákazy řízení, podle evidencí na něj byl vydán příkaz k zatčení a v brašně měl téměř šest gramů pervitinu.

„Třicetiletý muž je v současné době podezřelý ze spáchání trestných činů maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu, za což mu hrozí až dva roky za mřížemi,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky ujíždění, pronásledování, pervitin, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž ujížděl policii, pak vyběhl z auta, ve kterém nechal tři kamarády a pervitin  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.