Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Po Brně chodil falešný pražský strážník. Službu mu překazili skuteční městští policisté

Brněnští městští policisté v pátek 13. srpna potkali v ulicích moravské metropole muže, který na první pohled vypadal jako jejich kolega z hlavního města, měl na sobě totiž košili strážníků Městské policie hlavního města Prahy. Že si mladý muž na městského policistu jen hraje, to zjistili brněnští strážníci záhy.

Falešný pražský strážník, který chodil v okolí hlavního nádraží v Brně, upoutal pozornost skutečných městských policistů moravské metropole v pátek 13. srpna dopoledne.

Pětadvacetiletého mladého muže ze severních Čech brněnští strážníci upozornili, že se ve žluté polokošili s nášivkou pražské městské policie nemůže pohybovat v ulicích. Muž se sice hájil tím, že v Praze pracuje, když se ho ale skuteční městští policisté zeptali, zda pracuje jako strážník, odpověděl, že ne.

Mladý muž u sebe měl kromě žluté košile i odznak. Navzdory osmadvacetistupňovému horku si nakonec nasadil bundu, aby neoprávněnou příslušnost k městské policii zamaskoval. „Prošetřování případů pozná z trochu jiné strany. A to ve správním řízení, kde mu hrozí pokuta,“ uvedli brněnští strážníci.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie Brno

Štítky falešný policista, uniforma, Brno, Praha, obecní policie, Severní Čechy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po Brně chodil falešný pražský strážník. Službu mu překazili skuteční městští policisté  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.