Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Rodiče žili se dvěma malými dětmi ve stanu v Praze. Neměli peníze ani práci

Rodiče bez práce a bez peněz žili se dvěma malými dětmi ve stanu. Obě batolata byla převezena do Klokánku, případem se zabývá Odbor sociálně právní ochrany dětí a rodiče čeká řízení.

Hlídka městské policie jela prověřit informaci o rodině, která bydlí ve stanu v Praze 11 v oblasti zvané Amerika. Při prvním pokusu policisté rodinu na místě nezastihli, ale druhý den, v neděli 30. srpna ráno, už ano.

Rodiče ve věku 37 a 39 let uvedli, že se snaží sehnat nějaké vhodnější bydlení, ale nemají zaměstnání ani peníze. V nevyhovujících hygienických podmínkách měly ve stanu minimálně dva týdny pobývat i dvě holčičky ve věku 1,5 a 2,5 roku.

„Na místo se posléze dostavila i pracovnice úřadu, která z důvodu nevyhovujících hygienických podmínek rozhodla o převozu dětí do Klokánku a zahájení řízení s rodiči,“ doplnila mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky rodiče, stan, rodina, děti, Amerika, Praha, peníze

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pseudonymous Georgevič

je pěkné vidět, že zatímco spousta lidí nemá kde bydlet (a žebrá o jídlo a musí se schovávat před fízly, co je nahánějí), na nákladné akce proti lidem a placení záškodníků (fízlové,ouředníci,travestie na justici, jejich sídla,stále nová auta, nové kamery a kradary a špiclovací techniku) je peněz dost, případně na okupaci afganistánu, mali, nebo podporu zbrojní lobby a podobně, a na posílání peněz do turecka,do sýrie,do severní afriky.. a pro ústavy které připravují děti o rodiče a na ubytování a stravu uprdlíků... Tomu říkám dobře nastavené priority ve prospěch člověka, obzvlášť bílého pracujícího českého člověka... pracuj a podporuj stát, ať je stát silný, stát dělá dobro..

Sobota, 5. září 2020, 11:07Odpovědět

Pseudonymous Georgevič

To je hnus- nahánět chudáky,co se nemají kde schovat a po dopadení jim zabavit vlastní děti, protože žijí jinak, než by si ouřednice představovala... To je totiž ta svoboda a lidská práva... jste nedotknutelní a máte právo na vlastní děti, ale to jen tehdy, pokud je odevzdáte dobrovolně felčarům na chemické mrzačení, do školy na debilizaci, případně sociálce k uvěznění v ústavu a týrání až do plnoletosti, nebo musíte být černí, abyste výše zmíněné nemuseli......máte sice svobodu, ale musíte bydlet v nějaké přesně předepsané králikárně s věží smrti na střeše,nebo někde v ghettu (horší než stan), nemůžete se přece,to dá rozum, svobodně rozhodnout, že budete žít jinak..za to musí přijít trest... to je přece nebezpečné pro celou společnost... takový zločin-bydlet ve stanu! To je fakt super, že je ta ouřednice "zachránila". Dětem je úplně jedno jestli bydlí ve stanu, hlavně že mají rodiče... teda spíš měli, teď už mají jen trauma a o šikanu a týrání postaráno, sirotečci.. Hygienické podmínky jsou dětem taky u zadku, navíc to by mohli vytáhnout na leckoho,takovou záminku...Já bych zase rozhodl, že ta ouřednice nemá co dělat mezi slušnými lidmi a z toho důvodu bych jí pomohl...zabavil všechny peníze a poslal jednosměrným letem do konga. To je dobrá zpráva.. snad to některé lidi přiměje přehodnotit, jestli podporovat nějaké klokánky (ústav k týrání dětí a izolaci od vlastních rodičů) a taky vidíme, k čemu jsou dobří mestští fízlové... nebejt jich, přísavek, bylo by dost peněz nejen na sociální byty, ale i na parkovací domy a mhd zdarma... Fízlové jen pokutovat slušné lidi za absenci parkovacích míst, nebo nenošení náhubku, buzerovat, zevlovat za cizí peníze,jezdit na koních, na vznášedlech a pomáhat dětem stát se sirotky..dokonalí příživníci....Jo a potřebujeme víc kamer, víc ouředníků,víc předpisů, přísnější režim, méně vzduchu a umělou inteligenci proti lidem a fízla do každé domácnosti a koncentráky.. Podporuj stát, stát=dobro

Sobota, 5. září 2020, 10:51Odpovědět

Iveta Karásková

Pokud se tady někdo pozastavuje nad tím, že se nepomohlo rodičům najít bydlení a práci a nechat děti s nimi... tento článek je informační dost osekaný, dnes jsem to četla i v novinách - matka je alkoholička, otec je feťák. Na děti, které žijí ve stanu, špíně, s parazity, jsou špinavé a podvyživené upozornil jiný bezdomovec, který ve stejné oblasti také "bydlí". Zavolal Policii z blízké pumpy. Policie přijela a pak to otočila, že nebude dělat nic, když to ten bezdomovec oficiálně nenahlásí u nich na služebně... tak to bylo týden a pak po týdnu se teda přijeli podívat policisté znovu...

Pátek, 4. září 2020, 14:31Odpovědět

Alena Beránková

To je pomoc!Z dětí opuštěná mláďata poznamenána stratou rodičů, rodičům trest, namísto pomocí sehnat místo ubytování, práci a doprovodit je k zachování kompletní rodiny pro děti.

Čtvrtek, 3. září 2020, 16:48Odpovědět

Alena Beránková

To je pomoc!

Čtvrtek, 3. září 2020, 16:46Odpovědět

Vladimír Molík

Normální ,,Novák", no... A Nováci jsou od slova ,,nový" v této krajině. Čili migrant ,,od někud". Na co máš ten internet, když si nedokážeš najít znění EU pro země EU, jak se zavázali chovat se k příchozím migrantům? Ty ho máš asi jenom na surf po DRBNÁCH, viď?

Čtvrtek, 3. září 2020, 09:05Odpovědět

Novák Vladislav

Molíku, ty debile, jak mám najít nějaký zákon o mobilech, penězích a bydlení pro migranty, když takový zákon neexistuje? A navíc završuješ svoji slabomyslnost tvrzením, že jsem promigrační. Takže prostě nemáš argumenty, a tak plácáš píčoviny a já se srazil s debilem jménem Molík, tudíž si dělám si do kalendáře červenou tečku. Dokud nedáš na sklo ten tvůj zákon, tak na tebe už seru, protože proti tobě jsem doopravdy inteligent, ty debile.

Středa, 2. září 2020, 17:18Odpovědět

Vladimír Molík

Mnohem horší je kombinace migrant - promigrační debil, že jo Nováku. Tipoval bych, že všichni Nováci (proto je jich v Čechách tolik) jsou právě oni migranti a promigranti..., proto se jich zastávají. Co se tejče toho zákonu, to si najdi sám na netu, když se hodnotíš, že jseš takovej inteligent, to Ti nemusím házet polopatě, pane Merkelsoudruhu Nováku!

Středa, 2. září 2020, 06:48Odpovědět

Vladimír Molík

Mnohem horší je kombinace migrant - promigrační debil, že jo Nováku. Tipoval bych, že všichni Nováci (proto je jich v Čechách tolik) jsou právě oni migranti a promigranti..., proto se jich zastávají. Co se tejče toho zákonu, to si najdi sám na netu, když se hodnotíš, že jseš takovej inteligent, to Ti nemusím házet polopatě, pane Merkelsoudruhu Nováku!

Středa, 2. září 2020, 06:48Odpovědět

Novák Vladislav

Molíku, když už si tykáme - tak ty DEBILE, od kdy je v zákonech povinnost dodat migrantům mobil, bydlení a peníze do začátku? Dej na sklo takový zákon, aby si ho každý zde mohl přečíst, nebo přestaň urážet ostatní svými slabomyslnými kokotinami. A zkus nastínit, proč všude po Evropě žijí migranti v uprchlických táborech ve stanech? Taky napiš, proč my migranty nepřijímáme, když je to podle tebe ty debile povinné, vyjma křiklavých případů a ty dáme do uprchlických táborů. Takže můj předpoklad, že mluvíš ze své zkušenosti a jsi proto migrant, byl sice logický, ale chybný. Ty nejsi migrant, ty jsi, což je horší, nefalšovaný debil.

Středa, 2. září 2020, 04:45Odpovědět

Vladimír Molík

Hlupáku Nováku, ČR je v EU a EU nařizuje starat se takto o migranty. - Má to totiž v zákonu. Čili je obecně známo, že i ČR tato kritéria musí plnit! Já nejsem migrant a ani jsem se z migrantů nenarodil. TAK, CO MĚ URÁŽÍŠ DEBILE SROVNÁVÁNÍM S MIGRANTY?

Středa, 2. září 2020, 00:23Odpovědět

Novák Vladislav

Molíku, vy jste dostal mobil, bydlení a peníze do začátku?

Úterý, 1. září 2020, 20:25Odpovědět

Vladimír Molík

Naše lidi obrat o děti a rodiče v řízení potrestat. Přivandrovalé migranty vybavit mobily, dát jim bydlení a peníze do začátku jejich ,,činnosti". - To umí Česká republika - naše vlast za peníze našich vlastních daňových poplatníků. FUJ!!!

Úterý, 1. září 2020, 19:19Odpovědět

Milan Kochaník

Čili protektorátní úřednice zahájí řízení, čímž se ale nic nevyřeší. Děti budou odebrány a bude je živit stát a stejně z nich nic nebude. Místo toho by bylo lepší jim dohodit nějakou práci, když zřejmě nemají, na rozdíl od imigrantů z oblasti na jih od hory Kailás, na nic nárok. Dále jim mohli, i pod záminkou covidu, najít ubytování, jako měli bezdomovci v opuštěných pražských hotelích s menším počtem asterisků.

Úterý, 1. září 2020, 07:46Odpovědět

Květoslav Švihel

Protože dnešní systém je na pr...d a je jednoduší sebrat děti než řešit jejich problém.

Pondělí, 31. srpna 2020, 23:48Odpovědět

Michaela Koubová

Proč té rodině nepomůžete sehnat bydlení a práci místo toho, abyste jim odebrali děti?

Pondělí, 31. srpna 2020, 23:44Odpovědět

Rodiče žili se dvěma malými dětmi ve stanu v Praze. Neměli peníze ani práci  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.